Clujul blocat. Dana: „Fiica’mea: “Mi-as dori sa pot zbura!” ….si eu mi-as dori un metrou…”

Updated on octombrie 7, 2020 Traficul din Cluj și-a revenit bine. Blocaje multe și mărunte care-i fac pe clujeni să viseze la metrou. Iar toamna este abia la început.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Dana P. a scris: „Fiica’mea: “Mi-as dori sa pot zbura!” ….si eu mi-as dori un metrou…”
Clujul blocat. Dana: „Fiica’mea: “Mi-as dori sa pot zbura!” ....si eu mi-as dori un metrou...” 1

Daniel S.: El e de vină
Clujul blocat. Dana: „Fiica’mea: “Mi-as dori sa pot zbura!” ....si eu mi-as dori un metrou...” 2

Florian C.: Eu sunt mai realist, mi_as dori măcar sa pună în trafic noile tramvaie achiziționate de la Astra Arad, 4 sau 5 la număr, sa le scoată din garaj, sa deservească publicul călător și contribuabil ca doar nu se șterge vopseaua de pe ele.
Despre metrou vorbim mai încolo sau vor vorbi copii nostrii

Radu M.:Și eu mi-aș dori ca lumea să înțeleagă că acest oraș nu a fost construit pentru zeci de mii de mașini și să mai înțeleagă că nu suntem in epoca în care sa nivelezi clădiri doar ca să se construiască drumuri destul de largi pentru toți cei care “au treabă” în centru la o cafeluță, un cico, etc. sau pentru cei care refuză să aleagă rute ocolitoare doar pentru ca sunt puțin mai lungi….

Traian F.: Pai pe vremea aia nu avea populatia asta…nici macar masini.Cam asa sunt orasele vechi. In schimb, cunosc in Europa cam 20 pe conformatia Cluju-lui si cam cu aceeasi populatie care au infrastructura ca la campionatul mondial.Se poate face orice in materie de infrastructura, difera costurile. In Monte Carlo, pe un km patrat au 16 tuneluri din care 2 cu sens giratoriu.(…)

Bogdan G.: Pune Boc direct drone…E n studiu de pre-pre-fezabilitate…un fleac… Cica de la anul om fi oras de 6 stele (5 avem deja)…si in 2022 vom fi UNICAT”

error: Content is protected !!