Dan: „A doua crima recenta in Cluj-Napoca si politia nu considera ca e important ca cetățenii sa știe cum arata individu aflat in libertate. No, vedeți ca e unu prin Gheorgheni ce circula liber care tocmai si-a înjunghiat fosta iubita pe strada”

Updated on august 24, 2020 O tânără asistentă a fost ucisă azi noapte pe o stradă din Cluj Napoca.

Femeia se intorsese cu autocarul de la Suceava, de unde era originara. Iubitul ei a asteptat-o la sosire si i-a luat viata cu cateva lovituri de cutit, dupa care a fugit, lasand-o intr-o balta de sange. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Dan: „A doua crima recenta in Cluj-Napoca si politia nu considera ca e important ca cetățenii sa știe cum arata individu aflat in libertate. No, vedeți ca e unu prin Gheorgheni ce circula liber care tocmai si-a înjunghiat fosta iubita pe strada” 1

Acum politia il cauta pe principalul suspect in Cluj dar si in Suceava. Cu toate acestea oamenii legii nu au făcut publică imaginea cu criminalul.

Dan Străjan a scris: „A doua crima recenta in Cluj-Napoca si politia nu considera ca e important ca cetatenii sa stie cum arata individu aflat in libertate.

No, vedeti ca e unu prin gheorgheni ce circula liber care tocmai si-a injunghiat fosta iubita pe strada”

error: Content is protected !!