(Video) O fetiță de doi ani și mama ei din Cluj decedate într-un groaznic accident pe Autostrada A1 București-Pitești. Un TIR a întors în fața BMW -ului

Updated on august 18, 2020 O mămică și o fetița de doi ani, care circulau cu un BMW înmatriculat în Cluj, au murit în urma unui violent accident care a avut loc marți dimineață pe A1, lângă Pitești.

Pe Autostrada A1, la km 106, accident mortal, un autoturism s-a lovit cu un TIR. TIR-ul înmatriculat în Suceava s-ar fi încadrat greșit, a vrut sa întoarcă, ajungând poziționat de-a latul pe sensul de deplasare către București.

(Video) O fetiță de doi ani și mama ei din Cluj decedate într-un groaznic accident pe Autostrada A1 București-Pitești. Un TIR a întors în fața BMW -ului 1

În aceste condiții un autoturism BMW înmatriculat în Cluj a încercat să evite cât a putut, a intrat în coliziune cu glisiera, apoi cu remorca TIR-ului. (avarii pronunțate pe partea dreapta a autoturismului), anunță ziarulargesul.ro.

Ca nu ocolească încă 10 kilometri, şoferul de TIR a dat cu spatele şi a început să întoarcă mastodontul.

Şoferul autoturismului care venea din urmă nu l-a văzut la timp şi a intrat direct sub remorca TIR-ului. Fetiţa care era în scaunul copilului pe bancheta din spate, a murit pe loc, ia mama, deşi a fost dusă la Spitalul de Urgenţă din Piteşti, a murit şi ea, în mâinile medicilor.

Vezia aici Video:

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!