Cluj. Șofer amendat pentru că plimba cu jumătate de mașină pe drumurile publice. „Mașina, ca mașina, la ce jenti mișto are, sigur vine de la itp, dar eu vreau sa știu ce caută ala cu moto pe trotuar”

Updated on august 17, 2020 Polițiștii din Florești s-au sesizat din oficiu după ce un șofer a fost fotografiat duminică seară plimbându-se cu un autoturism a cărui caroserie era aproape inexistentă.

Fotografia a fost făcută pe strada Barajului din Florești.

Cluj. Șofer amendat pentru că plimba cu jumătate de mașină pe drumurile publice. „Mașina, ca mașina, la ce jenti mișto are, sigur vine de la itp, dar eu vreau sa știu ce caută ala cu moto pe trotuar” 1

(Foto Facebook InfoTrafic)

”La data de 16 august a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au vizualizat o serie de imagini apărute pe o platformă de socializare, cu privire la o persoană care se deplasa pe DN1-E60, din direcţia Floreşti spre Gilău, cu un autoturism în stare avansată de deteriorare şi fără a avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate”, transmite IPJ Cluj.

Bărbatul aflat la volan este din Căpușu Mare, iar polițiștii au descoperit că nu avea permis de conducere, în plus autoturismul nu era înmatriculat.

Fotografia a adunat sute de likeuri și zeci de comentarii pe grupul Info Trafic: 

Ioana Mariana Ratiu:  Mașina, ca mașina 😂🙈 la ce jenti mișto are, sigur vine de la itp🙈, dar eu vreau sa știu ce caută ala cu moto pe trotuar 🤪 🙄

Portik Ferike: – La itp ma trec cu parbrizul fisurat?
– Cu 200 de euro te trec si fara caroserie 😅😅😂

Claudiu Tat:  “Vand decapotabila recent adusa, fara accidente”

Ionut Calugar: Au fost la RAR la Gilau😂😂😂😂, l-au trecut cu brio🏎

error: Content is protected !!