Jucătorii de la CFR Cluj și-au adus aminte de bani după semi-eșecul cu Astra: „La Craiova e liniște, la noi nu! Nici salariile nu le avem la zi, ne afectează”

Updated on iulie 6, 2020 Mijlocașul CFR-ului, Damian Djokovic, a vorbit despre problemele la echipă, după egalul cu Astra, scor 2-2.

„Nu mai avem prima șansă să câștigăm campionatul. Suntem supărați! Craiova e favorită la titlu acum. Suntem pe locul 2 și ăsta e un avantaj pentru Craiova, mai ales că vom juca meciul decisiv în deplasare.

Jucătorii de la CFR Cluj și-au adus aminte de bani după semi-eșecul cu Astra: „La Craiova e liniște, la noi nu! Nici salariile nu le avem la zi, ne afectează” 1

Și în 2018 a fost aceeași situație, dar în ultimele două meciuri am întors situația. Cred că azi am jucat mai bine când am avut mingea.

Craiova are avantaj că are mai multă liniște. La noi e un pic de turbulență între birou și… ne afectează. Dacă nu ești plătit la zi ești afectat, dar sper să dăm ce avem mai bun și apoi să stăm la masă și să vedem ce va fi”, a declarat Djokovic, citat de prosport.ro.

error: Content is protected !!