(Video) Siena Vușcan, locul 2, a filmat pentru finala ”Românii au talent” în Cheile Turzii. Părinții ei sunt din Cluj

Updated on mai 30, 2020 Siena Vușcan, locul 2 în această ediție a emisiunii Românii au Talent, a realizat filmarea pentru finală în Cheile Turzii.

Născută în SUA, a crescut apoi în România și în China, unde locuiește și acum. Siena a evoluat cu un costum tradițional chinezesc și a interpretat, din nou, un cântec în chineză.

Siena Vușcan

”Mă bucur că ai ales să filmezi la Cheile Turzii. Acolo mergeam și eu când eram mică, în excursie cu școala”, a spus Andra, care este originară din Câmpia Turzii și este cea care a trimis-o direct în finală pe Siena, apăsând butonul Golden Buzz, potrivit turdanews.ro.

Siena Vușcan a câștigat locul 2 în finală, primind 20.000 de euro.

Vezi video aici:

În vârstă de doar 10 ani, Siena Vușcan este fiica turdencei Irina Sonia Vușcan, care este profesor universitar, la fel ca soțul ei Constantin Vușcan. Familia lor este stabilită de 5 ani în China.

”Părinții Sienei sunt din Cluj, dar locuiesc în Huangdao, China, de șase ani. Aceștia mărturisesc că vor să călătorească în mai multe țări, dar deocamdată stau în China pentru că Siena are o carieră muzicală acolo. Părinții sunt profesori universitari. Mama este profesoară de artă, tatăl – profesor de economie. Siena are o soră de șase ani și un frate de un an.

Siena s-a născut în Statele Unite. La vârsta de cinci ani, Siena a ajuns în China cu părinții. Într-un an și jumătate, a învățat limba chineză. Vorbește foarte bine și engleza, iar acasă, în familie, vorbește doar în limba română.”, precizează Știrile Pro TV.

error: Content is protected !!