Liviu Dan: „CFR-ul nu se dezminte. Ieri am călătorit de la Cluj Napoca la Brașov, într-un tren cu vagoane comune, unde distanta dintre scaune era de vreo 30 cm si 2 călători fata in fata, nu-si puteau tine picioarele, decât daca-si luau genunchii in gura. In calorifere se baga aer rece, deși afara erau minus câteva grade. Nasul a zis ca …”

Updated on ianuarie 4, 2020 Călătoria cu trenurile CFR poate fi extrem de neplăcută. Tot mai mulți români se plâng de condițiile în care sunt obligați să circule.

Liviu Dan a scris pe Facebook: „CFR-ul nu se dezminte

Ieri am calatorit de la Cluj Napoca la Brasov, intr-un tren cu vagoane comune, unde distanta dintre scaune era de vreo 30 cm si 2 calatori fata in fata, nu-si puteau tine picioarele, decat daca-si luau genunchii in gura.

Liviu Dan: „CFR-ul nu se dezminte. Ieri am călătorit de la Cluj Napoca la Brașov, într-un tren cu vagoane comune, unde distanta dintre scaune era de vreo 30 cm si 2 călători fata in fata, nu-si puteau tine picioarele, decât daca-si luau genunchii in gura. In calorifere se baga aer rece, deși afara erau minus câteva grade. Nasul a zis ca ...” 1

In calorifere se baga aer rece, desi afara erau minus cateva grade. Nasul a zis ca sunt …25 de grade. Era sa-l iau de urechi sa-l pun cu capul pe calorifer, sa simta si el “ventilatorul”, dar niste tineri care nu aveau bilet, dar dadusera spaga inclusiv la supracontrol, au zis ca nu e el de vina.

Apoi era sa intervina o bataie intre acei tineri si alti calatori care tipau ca le e frig. Viteza fabuloasa a fost in medie de vreo…50 km…Mocanita merge mai bine…

In gara din Brasov, o mizerie de nedescris si copii ai strazii care se bateau in fata gardianului nepasator. Mi s-a parut ca am aterizat in alta tara…”

error: Content is protected !!