Foto Cluj. „Acest câine a fost scos de cãtre Pompieri din apa Someşului în zona podulului Elisabeta, lângã parcul mare. Poate cineva îl cautã”

Updated on ianuarie 3, 2020 Un echipaj de pompieri a salvat ieri un câine căzut în Someșul Mic, în zona Podului Elisabeta din Cluj Napoca.

Un pompier-scafandru echipat cu un costum semi-umed și asigurat cu o cordiță de pe mal a intrat în apa înghețată de unde, după 20 de minute a reușit să scoată câinele.

Animalul a fost șters, lăsat să se scuture și apoi a fost luat de către un cetățean pentru a fi predat centrului de ecarisaj.

Foto Cluj. „Acest câine a fost scos de cãtre Pompieri din apa Someşului în zona podulului Elisabeta, lângã parcul mare. Poate cineva îl cautã” 1 Foto Cluj. „Acest câine a fost scos de cãtre Pompieri din apa Someşului în zona podulului Elisabeta, lângã parcul mare. Poate cineva îl cautã” 2

‎Marczinkó Hilda‎ a scris pe grupul de Facebook „Am pierdut-Am gasit Animale Cluj Napoca”: „Acest câine acum la ora 12.35 a fost scos de cãtre Pompieri din apa Someşului în zona podulului Elisabeta, lângã parcul mare. Poate cineva îl cautã.

Din informațiile primite, Pompierii au pus pe el o pãturã şi a fost eliberat în Parcul Mare, de aici cãţelul s-a îndreptat cãtre casele din jurul parcului, poate stã în zonã undeva. Mulțumim echipei profesioniste! ”

error: Content is protected !!