Cluj: „In fiecare zi aceeași poveste pe Str Baritiu Mulți se cred cu tramvaiul și se încadrează pe banda din stânga pentru a la stânga NU NU NU acea banda e pentru tramvai, acuma dimineața se agita și claxona unu cu un …”

Updated on iunie 22, 2018 Intersecția străzii G. Barițiu cu strada Emil Isac și strada Cardinal Iuliu Hossu continuă să pună probleme participanților la trafic. Deoarece mulți șoferi cred că a treia bandă, cea cu linia de tramvai, este pentru viraj la stânga, acolo apar multe incidente.

În realitate, banda a treia este pentru virajul la dreapta a tramvaielor, iar banda a doua este pentru virajul la stânga.

Cluj: „In fiecare zi aceeași poveste pe Str Baritiu Mulți se cred cu tramvaiul și se încadrează pe banda din stânga pentru a la stânga NU NU NU acea banda e pentru tramvai, acuma dimineața se agita și claxona unu cu un ...” 1

Pe grupul Info Trafic jud. Cluj, Dimitrios Dimitri a scris: „In fiecare zi aceeași poveste pe Str Baritiu

Mulți se cred cu tramvaiul și se încadrează pe banda din stânga pentru a vira la stânga NU NU NU acea banda e pentru tramvai, acuma dimineața se agita și claxona unu cu un Bmw de SJ ca cel din dreapta lui ia (tăiat calea )

PS …dacă te opreai când cel pe care l-ai claxonat tia făcut semn nu cred ca îți era ușor Cluj: „In fiecare zi aceeași poveste pe Str Baritiu Mulți se cred cu tramvaiul și se încadrează pe banda din stânga pentru a la stânga NU NU NU acea banda e pentru tramvai, acuma dimineața se agita și claxona unu cu un ...” 2😂Cluj: „In fiecare zi aceeași poveste pe Str Baritiu Mulți se cred cu tramvaiul și se încadrează pe banda din stânga pentru a la stânga NU NU NU acea banda e pentru tramvai, acuma dimineața se agita și claxona unu cu un ...” 2😂Cluj: „In fiecare zi aceeași poveste pe Str Baritiu Mulți se cred cu tramvaiul și se încadrează pe banda din stânga pentru a la stânga NU NU NU acea banda e pentru tramvai, acuma dimineața se agita și claxona unu cu un ...” 2😂Cluj: „In fiecare zi aceeași poveste pe Str Baritiu Mulți se cred cu tramvaiul și se încadrează pe banda din stânga pentru a la stânga NU NU NU acea banda e pentru tramvai, acuma dimineața se agita și claxona unu cu un ...” 2😂Celălalt un Bmw negru cu nr roșu de Cluj”.

Alexandru Corondan Marcaje evidente. La fel și la semafoarele de la Astoria. Și acolo de pe banda cu marcaj de mers la dreapta. Multi virează către Horea, și acolo tragi către ei șa îți ții tu banda normal. Sa vezi cum tot ei se enervează și te claxonează ca le “tai calea”. Asta drept dovada ca mulți nu se uita la marcajele pe care se încadrează…

Maxim Marco Laurentiu Sunt nasoale intersectiile de genu, mai este una in manastur vis a vis de MC, daca vrei sa faci stanga sa intri la peco esti obligat sa stai pe linia de tramvai si cand el are verde tu ai rosu Cluj: „In fiecare zi aceeași poveste pe Str Baritiu Mulți se cred cu tramvaiul și se încadrează pe banda din stânga pentru a la stânga NU NU NU acea banda e pentru tramvai, acuma dimineața se agita și claxona unu cu un ...” 6😕 no acolo ce cacat sa faci se mai si apuca cate unu si claxoneaza de te scoate din sarite. Ce pla sa faci daca asa au fost gandite benzile si semaforu spre stanga nu e pus informativ Cluj: „In fiecare zi aceeași poveste pe Str Baritiu Mulți se cred cu tramvaiul și se încadrează pe banda din stânga pentru a la stânga NU NU NU acea banda e pentru tramvai, acuma dimineața se agita și claxona unu cu un ...” 6

error: Content is protected !!