Updated on aprilie 1, 2016 Pe 31 martie s-a deschis oficial în Cluj restaurantul ROD care își propune să ofere clienților doar produse din zonă, de la fermieri, macelari, apicultori sau oieri, pentru a face cunoscute mâncărurile tradiționale românești.
[ads1]
„Deschidem larg porțile pentru a răsări și noi, în mod categoric, odată cu primăvara.
Duplicăm rațiunea sărbătorii pentru aceia care celebrează, de-acum și de la Cluj tradiția, de pe la cântători până la asfințit -Radio Someș.
Ne prezentăm, conjugat, lumii cu un cocktail joi, 31 martie 2016, ora 18” au scris administratorii pe pagina lor de Facebook, Rod.
(Foto: TrendFurniture)
[ads2]
Potrivit companiei clujene Trend Furniture, care a asigurat partea de amenajare,unul dintre proprietarii restaurantului ROD este Chef Horia Simon, un nume cunoscut in industrie, care intentioneaza sa adapteze preparatele locale pentru toate gusturile, promitand totodata o serie de evenimente si prezentari dedicate producatorilor locali, informează foodandbar.ro.
Restaurantul are o capacitate de 110 locuri, iar terasa va dispune de 100 de locuri. Meniul va acoperi toate gusturile, continand cam 40 de preparate.