„Nu Nu Nu! Daca vor aduce refugiati la Cluj vom iesi in strada!” – Anna Tünde Dozsa

Updated on septembrie 10, 2015 Clujenii sunt categoric împotriva aducerii imigranților/refugiaților în România. Sute de clujeni au comentat ieri la articolele noastre referitoare la imigranți și majoritatea spun NU. Unii dintre ei sunt gata să iasă în stradă dacă vor fi aduși refugiați.

Premierul Victor Ponta a declarat ieri „Nu îmi place şi mă desolidarizez de noul val care se stârneşte în România, de xenofobie, de şovinism, că nu vrem pe nimeni din afară, să luptăm să nu primim niciun străin în România”. Cu alte cuvinte, cine este împotriva imigranților este xenofob, șovin.

 

„Nu Nu Nu! Daca vor aduce refugiati la Cluj vom iesi in strada!” - Anna Tünde Dozsa 1Lucian-Ovidiu Bocica Clujul este centru universitar nu centru de primire a refugiatilor musulmani, care nu sunt bine primiti nici intr-un Centru din Romania………..Categoric NU.
„Nu Nu Nu! Daca vor aduce refugiati la Cluj vom iesi in strada!” - Anna Tünde Dozsa 2Monica Zelghiu Unde sa-i cazeze cand sute de studenti nu au locuri in camine
„Nu Nu Nu! Daca vor aduce refugiati la Cluj vom iesi in strada!” - Anna Tünde Dozsa 3Anna Tünde Dozsa Nu Nu Nu! Daca vor aduce refugiați la Cluj vom ieși in strada!
„Nu Nu Nu! Daca vor aduce refugiati la Cluj vom iesi in strada!” - Anna Tünde Dozsa 4Anemona Mihai studentii romani au locuri limitate in caminele studentesti din tara….. si parintii lor platesc bani grei pt CHIRII F . SCUMPE !!! Refugiatii sa fie primiti in limita locurilor din centrele respective pt refugiati… aprox 1785. de refugiati in conditii decente ,umane.! .
Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a anunţat în cadrul discursului anual despre Starea Uniunii, în Parlamentul European, că României îi revine o cotă obligatorie de 4.464 de refugiaţi. La ei se vor adăuga, se pare, şi cei încă 1.705 migranţi alocaţi prin propunerea CE in luna mai.

„Nu Nu Nu! Daca vor aduce refugiati la Cluj vom iesi in strada!” - Anna Tünde Dozsa 5Bobos Sabin Raspunsul meu este UN HOTARAT NU !
„Nu Nu Nu! Daca vor aduce refugiati la Cluj vom iesi in strada!” - Anna Tünde Dozsa 6János Benka oare citii terorist sint intre ei
„Nu Nu Nu! Daca vor aduce refugiati la Cluj vom iesi in strada!” - Anna Tünde Dozsa 7Ardos Gyorgy Sandor Nici vorbă ! Să meargă în alte țări musulmane bogate ! Nu avem aceiași valori , cultură și religie !
error: Content is protected !!