Cluj: Concurs „The Untold Faces” – surprinde „sufletul Transilvaniei”

Updated on august 15, 2015 Organizatorii proiectului  Day 15 au lansat concursul foto „The Untold Faces”prin care echipa Capitalei Europene a Tineretului 2015 dorește să promoveze fotografii care ne fac viața mai frumoasă prin munca lor.

Cu prilejul celui mai de amploare eveniment al programului „Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului”, UNTOLD Festival, echipa Day 15 a lansat provocarea „The Untold Faces” fotografilor amatori și profesioniști.

88 de fotografi au rezonat cu propunerea Day 15 august, aceea de a „captura sufletul Transilvaniei” prin fotografii cu oamenii ce au venit în Capitala Europeană a Tineretului la acest eveniment, anunță radiocluj.ro.

Peste 60.000 de persoane din Cluj, din afara municipiului și din afara României au participat, în medie, în fiecare zi a festivalului Untold iar peste 15.000 de portrete compun acum „The Untold Faces”.

fffff

35 de fotografi vor intra de sâmbătă, de „Ziua 15″, în etapa de jurizare.

În mai puțin de o lună de la lansare, pagina de facebook The Untold Faces a primit peste 5.000 de Like-uri și sute de mii de interacțiuni.

Un element inedit al acestui concurs de portrete este modul de jurizare – participanții aleg câștigătorii.

Fiecare fotograf (care a respectat criteriile pentru a intra în etapa de jurizare) a ales câte 10 portrete care vor fi apreciate de ceilalți competitori și de asemenea, va primi feedback din partea fiecărui fotograf-concurent.

Peste 350 de portrete vor fi supuse astfel votului fotografilor profesioniști și amatori participanți care se desfăşoară în perioada 15-31 august.

Totodată, fotografiile-portret vor ieși din spațiul virtual și vor fi expuse publicului printr-o instalație realizată de echipa Day 15.
Premiile The Untold Faces 2015:

Premiul 1 – 1000 euro
Premiul 2 – 500 euro
Premiul 3 – 200 euro

Câştigătorii vor fi anunţaţi în 7 septembrie 2015.

error: Content is protected !!