Cluj Arena, in administrarea Primariei pentru evitarea falimentului? Crezi ca este o idee buna?

Updated on august 13, 2015 Pentru a evita intrarea în insolvență a arenei clujene, primarul Emil Boc a propus ca aceasta să treacă în administrarea municipalității, însă, mai spune Boc, această decizie îi aparține Consiliului Județean.

“Nu îmi face plăcere din punct de vedere al imaginii pe care o lasă asupra Clujului (n.r. chestiunea insolvenței) pentru că puțini înțeleg că stadionul nu ține de Primărie, ci de Consiliul Județean. De aceea, am spus că ar trebui făcut orice ne-ar sta în putință, în mod legal, pentru a evita insolvența.

Evident, pâinea și cuțitul se află la Consiliul Județean. Noi ne-am arătat o disponibilitate de a prelua stadionul cu ceea ce înseamnă datoriile aferente și plata impozitului, urmând ca, după aceea, noi să constituim o unitate comună, Sală Polivalentă – Stadion. Că se va da la Primărie sau nu, rămâne să stabilească Consiliul Județean”, a declarat primarul Emil Boc, citat de voceatransilvaniei.ro

Edilul a mai spus că stadionul ar trebui să găzduiască o serie mai diversă de evenimente și și-ar dori foarte mult ca fiecare clasă de elevi din oraș să își desfășoare măcar o dată ora de sport pe Cluj Arena sau la Sala Polivalentă.

“Mi-aș dori ca fiecar clasă din municipiul Cluj-Napoca să facă o oră de sport pe stadion sau la Sala Polivalentă pentru că aceste structuri au fost create pentru clujeni. E păcat ca un elev să ajungă în clasa a XII-a și să nu fi călcat pista stadionului sau să nu fi jucat un meci de handbal în Sala Polivalentă. Am putea să planificăm fiecare clasă din oraș să desfășoare acolo ora de sport.

De ce nu, mă gândesc și la un meci de tenis Români – Cehia în anul viitor? Sunt multe posibilități… Acum suntem în discuții pentru organizarea Campionatului European de Gimnastică. Așteptăm luna septembrie, când, probabil, se va lua decizia de a se veni la Cluj-Napoca, în condițiile în care la București nu s-a terminat construcția Sălii Polivalente”, a conchis primarul Clujului.

error: Content is protected !!