Video Cluj: Patiserie ilegala inchisa de OPC. „Apa o tineau in bidoane pe care o luau din vecini”

Updated on august 12, 2015

O patiserie mizerabilă din comuna Chinteni a fost desființată zilele trecute, după ce s-au descoperit nereguli foarte mari în condițiile sanitare. Descoperirea a fost făcută, întâmplător, chiar de primarul din Chinteni, Lucia Suciu.

Patisera era deținută de Rarău Dana Romana, și de cetățeanul francez Simon Dominique Walter Georges. 

”M-am deplasat aseara la Deus-Vechea la ora 23 ca să vad cum functioneaza lucrarile la iluminatul public si am vazut lumina intr-o locatie parasita. M-am gandit ca tinerii au intrat sa organizeze o petrecere si cand am ajuns in fata usii am vazut doua persoane din Chinteni si una din Cluj care aduceau paine intre paienjeni, scule si intr-o mizerie greu de descris.

Am rugat persoana din Cluj sa imi prezinte buletinul si doamnele mi-au spus ca fac baghete. Au o comanda pentru patronul lor. Am mers la postul de politie, am anuntat OPC, s-au mobilizat rapid si ne-am deplasat la Mascas. Doamnele aruncasera aluatul intr-un butoi. S-a intocmit un process verbal de catre cei de la OPC. Colegii au confiscate faina si tot ce era acolo. Joi au invitatie la OPC, azi au fost invitati la Primarie si la Postul de Politie Chinteni. Nu li se pare normal sa aiba autorizatie de functionare, sa aiba apa potabila.

Apa o tineau in bidoane pe care o luau din vecini. Maine vine si ITM pentru ca acele persone nu aveau carte de munca. Practic se lucreaza la negru. In jurul orei 3:30 dimineata s-a terminat actiunea si astazi am reluat activitatea, discutand cu DSP”, a declarat pentru Gazeta de Cluj Lucia Suciu, primarul comunei Chinteni, pentru gazetadecluj.ro

Masurile dispuse vizeaza inchiderea unitatii de productie si sanctionarea contraventionala a operatorului economic cu amenda in valoare de 30.000 lei”, se arată în comunicatul OPC Cluj.

error: Content is protected !!