România se muta la Cluj: In momentul de fata, pe o raza de 40 de km in jurul orasului, nu mai gasesti loc de cazare. Vezi cu cat se inchiriaza un apartament:

Updated on iulie 24, 2015

Festivalul Untold va aduce Clujului o creștere a imaginii și va contribui foarte mult la obținerea titlului de Capitală Culturală Europeană.

Interesul acordat festivalului face ca în momentul de fata, pe o raza de 40 de km in jurul Clujului să nu mai gasesti nici un loc de cazare, cu atat mai putin in oras asta desi camerele la 5 stele se inchiriaza si cu 300 de euro pe noapte.

Localnicii care au simtit ca e rost de facut bani isi inchiriaza apartamentele cu preturi exorbitante.

“Apartamentele de doua camera se inchiriaza 600 de euro, 3 camere pana la 1.000 de euro, iar patru pana la 1.500. Este cerere foarte mare si se inchiriaza”, spune Ioana Oltean, agent imobiliar, citat de stirileprotv.ro

Și patronii de terase si restaurante așteaptă o creștere a veniturilor astfel că pentru cele patru zile de festival si-au suplimentat personalul.

Cum festivalul va incepe peste o saptamana, organizatorii au inceput deja sa instaleze cele 8 scene, pe care vor concerta 180 de artisti. Structura este una dintre cele mai mari din Romania. Are 18 metri inaltime si 70 de metri latime. Echipamentul de sunet folosit la scena de la Cluj Arena este cel de la renumitul festival TomorrowLand.

error: Content is protected !!