Cluj: Scandal dupa ce zeci de oameni s-au trezit cu o groapa de gunoi “provizorie” langa case. “E un focar de infectie”

Updated on iulie 16, 2015

Primaria Cluj încearcă din greu să rezolve problema depozitării gunoaielor, iar ultima decizie nu a fost una foarte inspirată.

Autoritățile au decis depozitarea gunoaielor într-o parcare aflată în proprietatea Regiei Autonome a Domeniului Public, de unde, vor fi încărcate în camioane de mare capacitate și transportate la Oradea, numai că parcarea se află foarte aproape de un bloc de locuințe și de mai multe zeci de case.

Peste 100 de clujeni s-au revoltat, miercuri noaptea, oamenii au blocat drumul care duce la unitățile militare din Cluj Napoca dar și la groapa de gunoi amenajată peste noapte. ”Să vină Boc să stea și el în miros. Ne vor invada șobolanii”, a spus o femeie care a participat la protest, conform evz.ro

La fața locului a ajuns si Primarul Emil Boc care a încercat să le explice oamenilor că soluția depozitării gunoaielor este una provizorie până la găsirea unei soluții legate de groapa de gunoi a orașului.

”Am venit ca sa le spun oamenilor ca e o situatie temporara, ca in maximum 21 de zile va fi betonat un alt spatiu unde vor putea fi depozitate gunoaiele ce trebuie transportate la Oradea”, le-a spus primarul Boc, celor nemulțumiți.

error: Content is protected !!