Cluj: Un consilier local le-a pus gand rau soferilor care parcheaza pe trotuarul de langa Parcul Central. Vezi ce masura va lua Primaria

Updated on mai 9, 2015

Consilierul local, Ioan Bîldea, a trimis o solicitare primăriei Cluj Napoca în care cere instalarea unor stâlpişori pe străzile de lângă Parcul Central pentru a împiedica șoferii să mai parcheze pe trotuare.

Acesta propune instalarea stâlpișori stradali pe trotuarele de pe ambele părți ale străzii George Coșbuc, de la intersecția acesteia cu Aleea Stadion până la intersecția cu Splaiul Independenței.

1

„Pe această porțiune de stradă, trotuarele sunt transformate zilnic în parcare, iar situația se agravează în weekend, când traficul pe stradă se desfășoară greu din cauza mașinilor parcate. Montarea stâlpișorilor pe porțiunea indicată ar rezolva măcar parțial problema parcării ilegale din zonă. Șoferii care doresc să parcheze în apropierea Parcului Central „Simion Bărnuțiu” au la dispoziție opțiunea parkingurilor subterane de la Cluj-Arena sau Sala Polivalentă, a scris consilierul în solictarea către primărie.

Parkingurile subterane de la Cluj-Arena sau Sala Polivalentă însumează peste 700 de locuri de parcare, iar tariful acestora este de 1 lei pe ora.

error: Content is protected !!