50.000 de pensionari calatoresc gratuit la Cluj-Napoca

Updated on ianuarie 14, 2015 Pensionarii şi persoanele vârstnice din Cluj-Napoca vor beneficia şi în acest an de facilităţi pentru mijloacele de transport în comun. Municipalitatea se aşteaptă ca numărul celor care vor avea asigurat transportul gratuit va fi aproximativ egal cu cel din 2014 – 50.00 de persoane.

bfbfbf

Cei cu vârsta sub 70 de ani, cu veniturile lunare sau cuantumurile înregistrate pe cuponul de pensie la rubrica “Total drepturi” sub 1.300 lei, beneficiază de gratuitate la transportul în comun pe toate liniile de transport în comun din municipiul Cluj-Napoca şi pe raza comunelor Floreşti şi Apahida, anunta adevarul.ro.

De aceeasi facilitate beneficiază persoanele cu vârste de peste 70 de ani şi cetăţenii de onoare ai municipiului Cluj-Napoca (indiferent de cuantumul venitului). Aceste drepturi sunt acordate în conformitate cu HCL nr. 715/2007, completată prin prevederile HCL nr. 195/2009.

De asemenea, persoanele cu veniturile lunare sau cuantumurile înregistrate pe cuponul de pensie cuprinse între 1.301 şi 1.500 lei, beneficiază de gratuitate la transportul în comun pe o singură linie pe raza municipiului.

error: Content is protected !!