Primii cetateni ai “Cluj 2015” – consilieri de onoare la 18 ani, s-au nascut in primele ore din Noul An

Updated on ianuarie 4, 2015

Primii cetățeni ai Capitalei Europene a Tineretului 2015, 4 băieți și o fetiță, s-au născut în primele ore din Noul An la Clinica Ginecologie 1 Cluj-Napoca. Acestia au de astăzi cetățenie română, europeană însă mai mult decât atât, se bucură și de o cetățenie specială – cea de cetățeni ai Capitalei Europene a Tineretului!

111

Primarul Emil Boc le-a oferit nou-născuților un certificat aparte, care le va permite odată ce împlinesc 18 ani să dețină, timp de un an de zile, funcția de Consilier de onoare pe probleme de tineret la Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

“Am avut bucuria de a marca acest moment special alături de tinerii din echipa Federației SHARE, care au pregătit premii simbolice pentru bebeluși și părinți. Cu siguranță acest moment va rămâne o amintire dragă pentru mine și sper ca cei mai tineri cetățeni ai Capitalei Europene a Tineretului, odată ce împlinesc 18 ani, să își exercite statutul de Consilier de onoare pe care l-au primit astăzi. Până la vârsta de 30 de ani vor putea beneficia de acest statut, timp de 1 an de zile, la alegerea lor. Le mulțumesc medicilor și întregii echipe de la Clinica Ginecologie 1 pentru profesionalismul și dedicația de care dau dovadă. Premiile au constat în diplome onorifice pentru nou-născuți și pentru părinți, un buchet de flori pentru noile mame și câte un set de produse dedicate bebelușilor oferite de partenerul Youth@Cluj-Napoca 2015 – Nestlé”, a declarat primarul pe pagina sa de facebook.

error: Content is protected !!