Raed Arafat a pierdut procesul intentat jurnalistului Liviu Alexa

Updated on decembrie 27, 2014 Raed Arafat a pierdut procesul intentat jurnalistului Liviu Alexa de la Ziarul de Cluj. Secretarul de stat al Ministerului de Interne fusese nemulţumit de anchetele realizate de Alexa şi i-a cerut acestuia 100.000 de euro despăgubiri în instanţă. Însă magistraţii Tribunalului Cluj au respins cererea lui Arafat, care trebuie acum să-i plătească jurnalistului cheltuielile de judecată.

trt

După ce a primit numeroase critici pentru tragedia aviatică de la Siutghiol, secretarul de stat în MAI, Raed Arafat a mai pierdut şi un proces în instanţă. Nemulţumit pentru atacurile pe care le-a primit în Ziarul de Cluj de la jurnalistul Liviu Alexa, fondatorul SMURD a decis să-l dea în judecată pe ziarist şi să-i ceară 100.000 de euro, însă magistraţii nu au fost de acord, anunta b1.ro

„Soluția pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul RAED ARAFAT împotriva pârâţilor LIVIU DORU ALIN ALEXA şi publicaţia “ZIAR DE CLUJ”, ca neîntemeiată împotriva pârâtului LIVIU DORU ALIN ALEXA şi ca fiind formulată împotriva unei părţi lipsită de capacitate procesuală pasivă în ceea ce priveşte publicaţia “ZIAR DE CLUJ”. Obligă reclamantul să plătească pârâtului LIVIU DORU ALIN ALEXA suma de 1860 lei, cheltuieli de judecată”, potrivit instanței.

Raed Arafat poate contesta decizia în termen de 30 de zile.

error: Content is protected !!