Cluj: Locuitorii din centru nemultumiti de zgomotul produs de evenimentele culturale. Care ar fi solutia?

Updated on decembrie 22, 2014 Nu toți clujenii sunt încântați de numeroasele evenimente ce au loc în centrul orașului. Pe platforma domnuleprimar.ro, Veress Ferencz, un cetățean ce locuiește în zona centrală a făcut o reclamație către primar în care cere să scoată aceste evenimente în afara orașului pentru că produc zgomot prea mare.

10372115_495306350611420_8692864531963571860_n (1)
foto: Foto: Laviniu Lazar

„Chiar nu va pasa de locuitorii din zona centrala a Clujului cand autorizati mai continuu evenimente care produc zgomot din boxele uriase de zeci de mii de wati, facand viata noastra imposibila?

V-ati pus intrebarea, daca suntem de acord sau nu?

Stiati, ca bubuiturile care trebuie sa suportam extrem de des din bunavointa dvs ne afecteaza sanatatea prin stresul acumulat, care poate sa provoace inclusiv cancer???

Sarbatoare peste sarbatoare?

Parca am fi un popor atat de fericit, avand motiv continuu de a sarbatori ceva. Asta vara am ajuns sa sarbatorim inghetata? Chiar atat de idioti am ajuns? Pe mana cui lucrati, cand autorizati toate aceste evenimente, care, cum bine se stoe, sunt doar de dragul de a sustrage atentia oamenilor de la alte probleme mai grave. Cu alte cuvinte: spalare de creier! Astept de la dvs sa mutati definitiv tot balciul asta desgustator si deranjator in afara orasului si la cel putin 5 km de cea mai apropiata casa de locuit!!!”

error: Content is protected !!