Aproape 7.000 de kilograme de alimente adunate in Cluj de Crucea Rosie pentru nevoiasi

Updated on decembrie 20, 2014

Filiala Cluj a Crucii Roşii Române a adunat mii de kilograme de alimente pentru ajutoarea familiilor nevoiaşe. Acţiunea Crucii Roşii Cluj s-a derulat atât cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, cât şi cu alte prilejuri din anul în curs, anunta voceatransilvaniei.ro

limente

„Societatea Naţională de Cruce Roşie din România Filiala Cluj, în preajma Sărbătorilor de Crăciun, vine în sprijinul familiilor defavorizate din judeţul Cluj. În acest sens, voluntarii Crucii Roşii Cluj au fost prezenţi în hipermarketurile şi centrele comerciale clujene partenere în Campania ‘Banca de Alimente’. În urma acţiunii desfăşurate, voluntarii Crucii Roşii Cluj au reuşit să colecteze 1.850 kg de alimente neperisabile sau greu perisabile. Alimentele au fost distribuite de voluntari la 110 familii, din patru comune (Geaca, Ţaga, Cătina şi Mociu) şi municipiul Turda”, se menţionează într-un comunicat transmis, vineri, de Crucea Roşie Cluj.

Potrivit comunicatului, în cadrul proiectului „Banca de Alimente”, pe parcursul anului, în Cluj au fost colectate şi distribuite 6.850 kg de alimente pentru 625 de familii din 30 de localităţi clujene.

error: Content is protected !!