Un clujean reclama ca a fost furat la Petrom/OMV. Unii spun ca rezervorul este mai mare decat scrie oficial, altii spun ca este furt, au patit-o si ei. Tu ce zici?

Updated on august 30, 2014

Un clujean a reclamat faptul că a observat, după ce a alimentat la o pompă de pe strada Oașului, că a plătit 51 de litri, cu toate că rezervorul lui este de 45 de litri, din fabrică.

Sotia mea a alimentat masina personala – o SkodaFabia 1.4 TDI – la care constructiv rezervorul are o capacitate de 45 l, pe care o detinem de 7 ani – cu 51,09 l de carburant.
Asta in ideea in care de fiecare data cand se aprinde becul de carburant facem plinul – si de fiecare data intra max. 41 de litri.
Ei, astazi mergand sa alimenteze sotia, l-a lasat pe angajatul Petrom/OMV Oasului, Cluj-Napoca sa alimenteze el – si surpriza 51,09 litri.” Mai multe amanunte gasesti aici
Foarte multi clujeni au spus pe Pagina noastra de Facebook, Cluj Capitala, ca au patit acelasi lucru:
Un clujean reclama ca a fost furat la Petrom/OMV. Unii spun ca rezervorul este mai mare decat scrie oficial, altii spun ca este furt, au patit-o si ei. Tu ce zici? 1Sorin Pantel Da la cine conduce benzinaria nu mira de loc,eu am patito personal pe cand gestionau o alta benzinarie din Cluj .TEPARI.
Un clujean reclama ca a fost furat la Petrom/OMV. Unii spun ca rezervorul este mai mare decat scrie oficial, altii spun ca este furt, au patit-o si ei. Tu ce zici? 2Vasile Galita Anul trecut ,in doua localitati ,in tara am patit si eu la fel.
Un clujean reclama ca a fost furat la Petrom/OMV. Unii spun ca rezervorul este mai mare decat scrie oficial, altii spun ca este furt, au patit-o si ei. Tu ce zici? 3Lelioara Plesa Deci nu sunt singura fentata. Am alimentat masina cu motorina de 50 de lei, mai avand o autonomie de 100km. Ma grabeam, nu am fost atenta, dar dupa cativa km am observant ca mai am o autonomie de 95km, iar computerul de bord piuia …a paguba.N-am pastrat bonul, asa ca am cumparat nimic de 50 de lei. Asta s-a intamplat la OMV din Bistrita.
ntru …la noi…. si fac pariu ca vinzatorul a avut dreptate
Un clujean reclama ca a fost furat la Petrom/OMV. Unii spun ca rezervorul este mai mare decat scrie oficial, altii spun ca este furt, au patit-o si ei. Tu ce zici? 4Portik Ferike Se fura combustibil! O cunostinta a alimentat de la lukoil de 200 lei, a facut un drum de Cluj-arad-cluj.. Cand a alimentat de la petrom, tot traseul asta, trebuia sa mai puna de vreo 40 lei.. Si am auzit mai multi! Mai bine benzina mai scumpa de la lukoil sau mol! Parerea mea, ca si ucenic mecanic  

Un clujean reclama ca a fost furat la Petrom/OMV. Unii spun ca rezervorul este mai mare decat scrie oficial, altii spun ca este furt, au patit-o si ei. Tu ce zici? 5Rudolf Ana-iolanda intreb pe cei care comenteaza 10-15l in plus? si numai daca primest ajutor de la angajati, daca alimentez tu nu intra mai mult decat ce scie in talon?

Altii spun ca de vina este rezervorul care mai contine un compartiment de rezerva:

Un clujean reclama ca a fost furat la Petrom/OMV. Unii spun ca rezervorul este mai mare decat scrie oficial, altii spun ca este furt, au patit-o si ei. Tu ce zici? 6Chiss Levente Eu am skoda fabia 14i si tot rezervoru mi de 45 de litri dar daca umplu pina sus imi intra 53 de litri si am alimentat in belgia full
Un clujean reclama ca a fost furat la Petrom/OMV. Unii spun ca rezervorul este mai mare decat scrie oficial, altii spun ca este furt, au patit-o si ei. Tu ce zici? 7Eugenia Pod rezervorul poate avea si o rezerva cam de 5-10 litri
Un clujean reclama ca a fost furat la Petrom/OMV. Unii spun ca rezervorul este mai mare decat scrie oficial, altii spun ca este furt, au patit-o si ei. Tu ce zici? 8Alex Pascu Daca se aeriseste cum trebuie rezervorul intra si mai mult! La un Polo 1,4 TDI din 2001 rezervor in carte de 45 l am bagat 53. La un Golf 4 din 2003 1,9 TDI rezervor de 50 au intrat 62. Deci va rog nu mai vorbiti aiurea!!!Masinile din gama VAG au la intrarea in rezervor un butonas micut care daca il apesi surpriza: mai intra pana la 10 litri de carburant indiferent daca e benzina sau diesel!!

error: Content is protected !!