Schimbare. A prins curaj? Dan Petrescu: „Nu mi-e frică de Sivasspor. Orice echipă care a venit la Cluj a avut viață grea”

Updated on septembrie 13, 2022 După meciul cu Universitatea Craiova, câștigat de CFR cu scorul de 2-0, Dan Petrescu a abordat un discurs cu totul diferit față de cum a obișnuit în ultimii ani.

Surprinzător, Petrescu a transmis că nu se teme de Sivasspor și consideră că nicio echipă nu a avut o viață ușoară atunci când a sosit în Gruia.

Schimbare. A prins curaj? Dan Petrescu: „Nu mi-e frică de Sivasspor. Orice echipă care a venit la Cluj a avut viață grea” 1

“Eu tot timpul respect adversarii, știți că îi fac mari. Nu mi-e frică de Sivasspor. Sivasspor are jucători buni, un buget foarte mare, dar orice echipă care a venit la Cluj a avut viață grea”, a declarat Dan Petrescu, citat de Digisport.ro.

Programul CFR-ului în grupele Conference League

  • Prima etapă: 8 septembrie, 19:45: Ballkani – CFR Cluj 1-1
  • Etapa 2: 15 septembrie, 19:45: CFR Cluj – Sivasspor
  • Etapa 3: 6 octombrie, 22:00: Slavia Praga – CFR Cluj
  • Etapa 4: 13 octombrie, 19:45: CFR Cluj – Slavia Praga
  • Etapa 5: 27 octombrie, 22:00: Sivasspor – CFR Cluj
  • Etapa 6: 3 noiembrie, 19:45: CFR Cluj – Ballkani

CFR a transferat un nou atacant! Cine este Ibrahima Mandefu

Senegalezul în vârstă de 21 de ani va evolua, pentru moment, la formația secundă a clubului. Cel mai probabil, Mandefu va urma exemplul lui Yeboah și va fi promovat ulterior de către Dan Petrescu la prima echipă.

“Bun venit, Ibrahima Mandefu!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Ibrahima Mandefu, atacant în vârstă de 21 ani, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Fotbalistul născut în Senegal, având și cetățenie franceză, a mai evoluat la echipele de tineret ale celor de la Lille, Amiens și Lens.

De curând, Mandefu a primit convocarea la naționala U23 a Senegalului pentru acțiunile din luna septembrie.

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!”, au transmis cei de la CFR.

error: Content is protected !!