Clujeanca Alina Ceușan, reacție după ce a fost certată de Oana Pellea pentru că a postat o fotografie în care își arăta picioarele pe balustrada balconului de la  Teatru Odeon

Updated on octombrie 24, 2024 Clujeanca Alina Ceușan, reacție după ce a fost certată de Oana Pellea pentru că a postat o fotografie în care își arăta picioarele pe balustrada balconului de la  Teatru Odeon 1

Clujeanca Alina Ceușan  a reacționat după valul de critici pentru gestul său la Teatrul Odeon. Cunoscuta influenceriță a fost criticată dur de actrița Oana Pellea, după ce a postat pe rețelele sociale o fotografie în care își arăta picioarele pe balustrada balconului de la celebrul Teatru Odeon din București.

În ciuda reacției sale, Oana Pellea și-a rugat urmăritorii să nu jignească, menționând că nu încurajează așa ceva, iar comentariile răutăcioase și atacurile la persoana influenceriței vor fi blocate.
„O persoană de sex feminin, “influencer” de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol…

E un selfie de picioare…dizgrațios. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru ci un eveniment de “fashion”. Am recunoscut balconul… Exact acolo, pe vremuri, a stat Domnul Alexandru Paleologu impreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcați elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori.

Știu, pentru că eu i-am invitat la premiera cu “Noaptea furtunoasă” în regia lui Mihai Măniuțiu. Pe balustrada unde persoana și-a trântit ostentativ pantofii…cândva au trecut mainile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc, etc…”, a scris Oana Pellea, pe Facebook, conform Kanal D.

Alina Ceușan a șters fotografia după valul de critici
La scurt timp după izbucnirea scandalului, Alina Ceușan a oferit o primă reacție pe Instagram. Influencerița a recunoscut că a greșit și a decis să șteargă fotografia de pe contul său: „Menționez că am șters fotografia respectivă din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am făcut-o să ascund un gest negândit, ci pentru că mi-am dat seama că nu e de postat sau făcut așa ceva.”, a scris Alina Ceușan, pe Instagram.

Creatoarea de conținut a explicat că nu și-a dorit să ofenseze pe nimeni și că nu și-a dat seama de greșeala făcută în acel moment: „Recunosc acum, a fost o greșeală și mi-o asum, nu am văzut-o așa la momentul respectiv, înteleg într-adevar că nu e un gest frumos, și nu se va mai repeta.”

Într-un mesaj amplu, Alina a adus aminte și de o altă experiență din trecut, când a ajutat la promovarea unui spectacol teatral, moment în care a fost criticată pentru că a lăsat copilul acasă pentru a participa la eveniment. Ea a subliniat că, indiferent de intențiile bune pe care le-ar putea avea, orice gest al unui influencer poate atrage critici.

„Știți că “Puterea celui cu adevărat puternic este să știe că îl poate distruge pe celălalt, să nu o facă și acela să nu știe”. (Marin Preda). Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă, nici autosuficientă… pur și simplu nu mi-am dat seama cât rău fac. Îmi pare foarte rau.”, a scris aceasta, pe Instastory.

Alina Ceușan și-a încheiat mesajul mulțumindu-i Oanei Pellea pentru intervenția sa și exprimându-și regretul pentru fapta sa: „Mulțumesc doamna Oana Pellea. Vă mulțumesc pentru că deși la început m-ați acuzat, apoi mi-ați luat apărarea în urma comentariilor cu atac la
persoană, care au apărut. Îmi pare rău că nu am gandit limpede. Respect și teatrul și sala și actul artistic.”

Cine este Alina Ceușan
Alina Ceușan s-a născut pe data de 1 iunie 1992, în Târgu Mureș. Este zodia Gemeni și în prezent are vârsta de 32 de ani. Tânăra este stabilită de mai mulți ani în Cluj-Napoca, unde locuiește alături de soțul ei și cei doi copii ai cuplului. Tot acolo stă și prietena ei cea mai bună, Carmen Grebenișan, scrie Viva.

Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Tișa, un hairstylist cunoscut care are propriul său salon în Cluj-Napoca. Sunt împreună de peste un deceniu, s-au căsătorit religios în iulie 2019 și au avut o nuntă de basm, la Castelul Bánffy, cunoscut și ca Versailles-ul Transilvaniei.

Advertisements
error: Content is protected !!