Un apartament cu mobilă veche se vinde în Cluj Napoca cu 300.000 de euro

Updated on octombrie 23, 2024 Un apartament cu mobilă veche se vinde în Cluj Napoca cu 300.000 de euro 1

Un apartament cu mobilă veche se vinde, potrivit unui anunț care pare mai mult o glumă, cu suma colosală de 300.000 de euro.

Suma cerută pentru două camere, o bucătărie, o baie și o debara este uriașă. Este vorba despre o locuință de pe strada Republicii din Cluj Napoca, cu o suprafață de 76 de metri pătrați, aflată într-un imobil construit înainte de Revoluție, în 1960.

Proprietarul apartamentului susține că suma cerută este justificată de zona centrală în care se află imobilul, dar și de faptul că apartamentul se află în apropierea mijloacelor de transport în comun.

„Avem plăcerea de a vă prezenta spre vânzare un apartament spațios în zona Centrală a orașului Cluj-Napoca, zona străzii Republicii. Având o suprafață utilă de aproximativ 76 mp, locuința este situată la parterul unei clădiri istorice, și este compartimentat astfel: 1 antreu, 1 bucătărie, 2 dormitoare, 1 hol, 1 baie, și o debara generoasă.

La imobil se mai adaugă și o boxă la subsol, de aproximativ 22 mp. Apartamentul este amplasat într-o zonă accesibilă, fiind facil accesul la centrul orașului, numeroase zone de interes și mijloacele de transport în comun.

Imobilul este mobilat și utilat, predându-se conform pozelor prezentate în anunț. Locuința are certificatul de performanță energetică în curs de finalizare, iar acesta se va preda noilor locatari în momentul semnării contractului de vânzare. Pentru informații suplimentare despre proprietate și vizionări, vă stăm cu drag la dispoziție! Informațiile din anunț au fost furnizate în prealabil de către proprietar”, se specifică în anunţ, potrivit romaniatv.net.

În ultimii ani, prețurile apartamentelor din Cluj au crescut și cu 50%, conform unei statistici recente. Asta se poate observa și în anunțurile de pe site-urile de specialitate. Astfel, prețurile medii pentru apartamentele noi și vechi au fost de 2.786 euro/metru pătrat, în august 2024.

Pentru o garsonieră de 40 de metri pătrați, cei interesați să-și cumpere o locuință în Cluj, au fost nevoiți să plătească 114.000 euro în luna august, în timp ce prețul mediu al unui apartament cu două camere, de 55 mp, a fost de 153.230 de euro. Pentru o locuință de trei camere, prețul era de 208.000 de euro.

Advertisements
error: Content is protected !!