Cluj. Imagini din casa în care locuiește Mircea Bravo. Și-a cumpărat un duplex cu două etaje

Updated on octombrie 21, 2024 Cluj. Imagini din casa în care locuiește Mircea Bravo. Și-a cumpărat un duplex cu două etaje 1

Mircea Bravo a anunțat că și-a cumpărat o casă. Celebrul actor și influencer a luat decizia după ce a aflat că va deveni părinte împreună cu Georgiana, soția lui. Cei doi au o fetiță, care poartă numele Mira.

Anul trecut m-a anunțat soția mea că e însărcinată și primul meu gând a fost: Oare putem crește copilul în apartamentul în chirie? Oare avem destul spațiu? Sunt gânduri și frici pe care le are orice persoană când află că o să fie părinte, așa că primul gând a fost să ne putem muta în ceva mai mare.

La început ne-am dorit să luăm un apartament mai mare, apoi am zis că mai punem 5.000 sau 10.000 de euro și apoi ne-am dat seama că ne putem permite o casă și apoi ne-am mutat în casa asta pe care am luat-o la un stadiu aproape finisat. Apoi ne-am pus amprenta noastră, dar vreau să mă laud că în două luni am reușit să ne mutăm”, a povestit Mircea Bravo, înainte de intrarea în casă, conform, Libertatea.

Apoi a prezentat fiecare cameră, rând pe rând, prima dată a intrat în hol, unde are o banchetă confortabilă, apoi un dulap care e mascat în perete, iar apoi o baie mică, de serviciu. A prezentat apoi bucătăria.

Nu avem cămară așa că am avut nevoie de multe compartimente, rafturi, treburi de genul, avem și o insulă”, a adăugat el. Din bucătărie și hol a trecut la sufragerie, unde are o zonă de luat masa, cu scaune, o canapea foarte confortabilă și un televizor mare.

Cea mai importantă zonă la o casă e sufrageria, pentru că în dormitor mi se pare că dormi, nu trebuie să ai multe pretenții. Te pui și dormi. Dar la living, aici se adună familia și trebuie să îți vină să stai, practic apoi nu există comunicare în familie”, a zis el. Tot în living, Mircea Bravo are și o zonă de joacă pentru fetița lui.

Camera fetiței lui e la etaj
Ulterior, el a urcat la primul etaj, unde are camera fetiței, care a fost aranjată după placul soției lui, un dormitor pentru oaspeți, dar și dormitorul matrimonial, unde e și patul fetiței lor.

Aici avem dormitorul, la dormitor am vrut să fim șmecheri din start, și eu, și soția mea suntem genul care adormeam cu televizor în cameră, până nu mai puteam, am zis că atunci când ne mutăm la casă nu ne punem televizor în cameră. Uitați, nu avem televizor în cameră, în schimb în fiecare seară dormim cu laptopul în pat cu noi”, a glumit el.

Mircea Bravo, care lansează curând filmul „Moartea în vacanță”, a prezentat și al doilea etaj al casei sale, are acolo un dressing spațios, dar și un birou cu canapea și foarte multe cărți. Acolo are și o terasă, care nu e încă amenajată, cu priveliște la oraș.

Mircea Bravo: „Am pasiunea de a face minciuni nevinovate”
Mircea Bravo are 37 de ani și este unul dintre cei mai carismatici și cunoscuți comedianți din țară. El este absolvent al Facultății de Drept din Cluj, dar a urmat un alt drum, umorul lui cucerind internetul. Recent, el a fost invitat la podcastul Ilincăi Vandici, unde a dezvăluit mai multe despre cine este cu adevărat atunci când nu amuză oamenii.

Mircea a mărturisit că în liceu era un băiat foarte mincinos și era poreclit Triple M – Mircea Marele Mincinos. Mai mult, comediantul a reușit să-și convingă prietenii că are o soră în Germania, cu toate că acest lucru nu era adevărat.

Da, îmi place, când eram în liceu îmi ziceau „Triple M” – „Mircea Marele Mincinos”. Foarte cringe. Da, știu, e foarte cringe. Deci, fii atentă, Ilinca. Eu sunt un băiat care este singur la părinți, singur la bunici. Părinții mei sunt cunoscuți în oraș, toți prietenii ne cam cunoșteam, am reușit să-i conving că am o soră în Germania.

După aia i-am convins că eu sunt Popa Mircea. Le-am zis că pe mine mă cheamă și Ștefan, doar că n-a scris și în buletin, numai în certificatul de naștere, da? Mă sărbătoreau de Sfântul Ștefan. I-am convins că mă cheamă și Ștefan. De ce? Că mi-a plăcut să mint. La un moment dat, voiam să îl combin pe un prieten cu o altă prietenă de-a mea. L-am mințit în 2008 că e fata lui Liviu Dragnea. Și nici acum nu știe, sper să nu se uite la podcast”, a declarat Mircea Bravo, în cadrul podcastului „TeAscult”, conform RTV.

Pe de altă parte, comediantul a recunoscut că abilitatea de a minți l-a ajutat în carieră. El a mărturisit că se simte bine atunci când creează universuri paralele, bazate pe minciuni nevinovate.

Îmi place să creez niște universuri paralele în care să trăim acolo. Eu de asta pot să fiu un actor bun, pentru că mie îmi place să mint. Am pasiunea de a face minciuni nevinovate, tot timpul minciunile sunt nevinovate. E o chestie care în mod obiectiv pare un defect și am zis ce pot face cu asta. Eu de asta pot să fiu un actor bun, pentru că mie îmi place să mint.

Îmi place să mint, îmi place să spun o poveste, să dau detalii, să creez o altă realitate. Soția mea simte. Mi-am dat seama că nu aș putea să o mint cu absolut nimic. Mă simte la un nivel la care nu aș putea să o mint. În schimb, prietenii, familia, nu prea”, a mai spus el.

error: Content is protected !!