Cât costă Revelionul la o pensiune din Mărișel sau Beliș în acest an

Updated on octombrie 21, 2024 Cât costă Revelionul la o pensiune din Mărișel sau Beliș în acest an 1

Ne apropiem cu pași repezi de finalul anului, iar gândurile ne zboară deja către sărbătorile de iarnă și, mai ales, către petrecerea de Revelion.

O destinație montană populară pentru a petrece Revelionul este zona Beliș-Mărișel, renumită pentru peisajele sale impresionante și atmosfera tradițională.

Atmosfera autentică, tradițiile păstrate cu sfințenie, preparatele culinare locale și, nu în ultimul rând, peisajele de vis atrag în fiecare an un număr tot mai mare de turiști. Mulți dintre aceștia caută o evadare din tumultul orașului și doresc să petreacă Revelionul într-un cadru natural, departe de agitație.

Cu doar două luni înainte de noaptea dintre ani, mulți români și-au îndreptat deja atenția către această regiune pitorească. Însă, cei care își doresc să petreacă Revelionul în Beliș-Mărișel ar trebui să se pregătească pentru niște prețuri destul de piperate. Costurile cazării în pensiunile și hotelurile din zonă au înregistrat o creștere semnificativă în ultimii ani, iar cererea mare din perioada sărbătorilor determină o scumpire considerabilă a serviciilor.

În zona Mărișel – Beliș există numeroase pensiuni pregătite pentru sărbătorile de Anul Nou. Dacă intenționezi să te cazezi aici, trebuie să fii pregătit financiar, mai ales dacă călătorești cu întreaga familie. Costurile pentru un sejur de patru sau cinci nopți încep de la 275 de lei până la peste 400 de lei pe persoană, pe noapte, scrie apuseni.info. 

O grupare de persoane poate plăti în total pentru un Revelion în zona Mărișel – Beliș, pentru o ședere de 4 sau 5 nopți și suma de 32.400 de lei. Dintre aceasta, 30% reprezintă un avans, care funcționează ca o garanție a rezervării pentru sosirea la locație.

Oferte în Poiana Brașov la prețuri de vacanțe în insule exotice
Un pachet cu 4 nopți de cazare, pentru 2 persoane, într-un hotel de 4 stele în Poiana Brașov ajunge să coste cât un sejur de o săptămână pe o insulă exotică.

„Tarifele încep de la 9.800 de lei, 2 persoane, cameră dublă de Revelion. De Crăciun, am ales un tarif de 6.500 de lei, două persoane, cu facilitățile din hotel: avem spa, avem saună uscată, saună umedă”, spune Gabriel Roșca, managerul unui hotel de 4 stele din Poiana Brașov.

„E un preț ok, mai ales dacă e un hotel frumos, cu multe facilități, că peisajul e extraordinar. Pârtiile nu-s cele mai grozave aici”, e de părere un turist, citat de digi24.ro.

„Ne place că are și piscină, are și loc de parcare, lucru care e complicat în Poiana Brașov și ne place mâncarea”, spune o altă turistă.

În Poiana Brașov, pachetele din acest an pentru sărbătorile de iarnă sunt cu 15% mai scumpe, față de anul trecut.

error: Content is protected !!