Reacția Deliei, după derapajul Andrei: „Să nu vă mire când cineva își iese din doamnă”

Updated on octombrie 9, 2024 Reacția Deliei, după derapajul Andrei: „Să nu vă mire când cineva își iese din doamnă” 1

Andra Măruță a avut parte de un moment tensionat după un concert, când un fan a făcut o glumă nesărată și a strigat-o „Delia” în loc de „Andra”.

Deranjată de această confuzie care se pare că devine tot mai frecventă, cântăreața nu s-a mai putut abține și i-a dat bărbatului o replică acidă, în fața fanilor săi. Întregul incident a fost filmat de cei prezenți și a devenit rapid viral pe internet, generând reacții împărțite.

„Andra: Serios, mă împinge toată lumea. Ușor, vă rog.
Bărbat: Delia!
Andra: Mânca-i-ai c**u! Ai glume în program? Să-i mănânci c***l lui Delia”

În timp ce unii au găsit situația amuzantă, alții au considerat că reacția vedetei a fost nepotrivită. Cu toate acestea, Andra și-a exprimat clar iritarea față de astfel de glume, mai ales că nu este prima dată când este confundată cu o altă artistă celebră. Momentul a atras atenția și colegei sale de breaslă, Delia Matache, care a vizionat clipul viral și a simțit nevoia să intervină.

Delia a sărit în apărarea Andrei, criticând persoanele care fac astfel de „glume” și subliniind că artiștii s-au săturat să fie luați în derâdere în acest mod. Jurata de la iUmor a recunoscut că această confuzie de nume între artiști este ceva ce se întâmplă frecvent, însă a avertizat că astfel de comentarii pot stârni reacții puternice. Ea a transmis un mesaj dur celor care umilesc artiștii, subliniind că aceștia au dreptul să răspundă atunci când sunt jigniți, indiferent de statutul lor public.

Cineva a făcut o glumă și a strigat-o pe Andra Delia. Se întâmplă chestia asta. Dar probabil voi când faceți gluma asta, vă gândiți că sunteți singurii care faceți gluma asta și gen are superhaz. Nu mai are, pentru că s-a făcut foarte des. Nu mai râzi. Adică poate aș râde dacă m-ar striga cineva «hei, domnul Măruță, sunteți senzațională».

Sau gen, «Cătălineee, ai cântat senzațional” sau «Smileeey, ce bine-ți stă părul azi». Puteți să faceți asta în continuare, dar să vă așteptați și la răspunsuri pe măsură. Adică să nu vă mire când cineva își iese din doamnă și spune: mânca-i-ai c***l (…)”, a ținut să spună Delia, într-un clip pe TikTok.

@costi.vw #fyy #foryoupage #fyp #andra ♬ sunet original – ᴄᵒ𝓼🌴ᶦ ❤️‍🔥

@delia @Andra ♬ original sound – Delia

error: Content is protected !!