Rareș Ciciovan, dezvăluiri despre relația cu Georgiana Lobonț: „Am o problemă cu nevastă-mea, are două calități. Prinde greu și uită repede”

Updated on octombrie 8, 2024 Rareș Ciciovan, dezvăluiri despre relația cu Georgiana Lobonț: „Am o problemă cu nevastă-mea, are două calități. Prinde greu și uită repede” 1

Rareș Ciciovan a făcut câteva dezvăluiri despre relația cu soția sa, Georgiana Lobonț, în cadrul emisiunii „Follow us!”. Cântăreața a recunoscut că îi place să fie lăudată de tatăl copiilor ei, moment în care bărbatul nu s-a putut abține și i-a dat replica, râzând.

Georgiana Lobonț: Uneori îmi place să simt că toată atenția din partea lui se îndreaptă asupra mea. Să-mi spună că sunt cea mai frumoasă, cea mai bună în ceea ce fac.

Rareș Ciciovan: Am o problemă cu nevastă-mea, are două calități. Prinde greu și uită repede. I-am spus că e cea mai frumoasa o dată și cu asta am spus tot”, au spus Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, în emisiunea prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir.

Există gelozie între Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan?
După atâția ani de când sunt împreună, artista a dezvăluit cum stau ea și Rareș Ciciovan cu gelozia. Spre surprinderea tuturor, Georgiana Lobonț a mărturisit că în cuplul lor nu există această problemă.

Se zice că dacă iubești cu adevărat, nu există să nu fie gelozie. Măi, dar la noi, poate că avem gelozie, dar nu o exteriorizăm.
Dacă Rareș se uită la una, nu zic vai, ce ciudă îmi e. Niciodată nu am avut sentimentul ăsta sau el pentru mine. Din contră, eu am o cască pe scenă în care îmi aud vocea. El are un microfon și mereu îmi zice că încep cu piesa următoare și că mai încolo este un domn, îți face cu mâna. Niciodată să mă rețină, să zică aici stai, nu se pune problema de așa ceva”, a declarat Georgiana Lobonț, pentru WOWbiz.ro.

Teo Trandafir, alături de Georgiana Lobonț atunci când a pierdut a treia sarcină
Poate unul din cele mai dificile momente din viața artistei a fost atunci când l-a pierdut pe Luca, în timp ce acesta se afla încă în burtică.

În urmă cu un an, vedeta anunța că este însărcinată cu al treilea copil, însă după câteva săptămâni, Georgiana Lobonț anunța că a pierdut sarcina, veste confirmată de doctor în urma unui simplu control de rutină.

În acest context, Georgiana Lobonț a ținut să îi mulțumească lui Teo Trandafir pentru că i-a fost alături în acele momente cumplite. „Avem doi copii și pe îngerașul Luca, care trebuia să se nască anul trecut. Tu știi, Teo. Ai fost atunci alături de mine și mi-ai ridicat moralul. Oamenii nu știu și nici nu vreau să ies eu în evidență să povestesc lucrurile astea, dar acum, că ai deschis subiectul, îți mulțumesc public”, a spus Georgiana Lobonț în emisiune, conform Kanal D.

error: Content is protected !!