Școala care a pus WC-urile pentru elevi unul lângă altul, fără să le separe cu nimic. În plus, baia nu are nici ușă

Updated on octombrie 1, 2024 Școala care a pus WC-urile pentru elevi unul lângă altul, fără să le separe cu nimic. În plus, baia nu are nici ușă 1

Școala gimnazială din localitatea gorjeană Peștișani a pus WC-urile pentru elevi în aceeași încăpere, unul lângă altul, fără să le separe cu vreun paravan. Mai mult, baia în care au fost amplasate aceste toalete nu are nici ușă.

Foarte interesant- sau neliniștitor, depinde de perspectivă – este faptul că toți cei aflați la conducerea școlii nu au avut nimic împotrivă, din moment ce a trecut deja ceva timp de la începerea anului școlar.

Mai mult, nici aleșii comunității din Primăria Peștișani, pornind de la ultimul consilier local până la primar, nu au considerat a se afla în fața vreunei anomalii, informează stirileprotv.ro.

”Cam așa arată toaletele la școala din Peștișani. Cum ar putea merge copiii să-și facă nevoile fiziologice? Unde este intimitatea lor? Este așa de la începutul anului școlar, adică de trei săptămâni, și nu s-a luat nicio măsură. Nici măcar ușă la toaletă nu au, se vede totul de pe hol”, a semnalat părintele unui elev.

Școala care a pus WC-urile pentru elevi unul lângă altul, fără să le separe cu nimic. În plus, baia nu are nici ușă 2 Școala care a pus WC-urile pentru elevi unul lângă altul, fără să le separe cu nimic. În plus, baia nu are nici ușă 3

Cu puțin timp înainte de începerea anului școlar au fost verificate condițiile din spațiile de învățământ de la nivelul județului, cu toate acestea situația nu a fost remarcată de comisia mixtă, formată la nivelul Instituției Prefectului Județul Gorj, scrie adevarul.ro.

Pentru reabilitarea și modernizarea clădirii, consilierii locali de la Peștișani au aprobat, inițial, în martie 2022, un deviz general în care lucrările erau estimate la 2,4 milioane de lei. Ulterior, în luna noiembrie a acelui an, aleșii locali au probat, în unanimitate, un nou deviz, revizuit, în care valoarea lucrărilor a crescut la 2,8 milioane de lei.

error: Content is protected !!