Un copil de doar 6 ani a murit după ce un zid a căzut peste el

Updated on septembrie 30, 2024 Un copil de doar 6 ani a murit după ce un zid a căzut peste el 1

Un copil de doar 6 ani a murit după ce un zid s-a prăbușit peste el. Medicii de pe ambulanță l-au transportat la spital, însă din păcate nu a putut fi salvat, leziunile fiind prea grave.

Pe 26 septembrie, în jurul orei 17:00, polițiștii Secției Rurale Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un zid a căzut peste un copil, în staul Ruși.
Din primele cercetări ale poliției a rezultat că tatăl minorului a ridicat o anexă în curtea casei, iar joi după-amiază o remorcă de balast a fost turnată în anexă, parțial peste un perete al zidului în construcție.

Băiatul de 6 ani se juca în zona anexei, iar la un moment dat zidul de bolțari din beton a căzut peste el. Zidul ridicat provizoriu ar fi cedat sub presiunea balastului turnat peste el, scrie Monitorul de Suceava.
Minorul a fost scos de sub zidul de beton de către tatăl său și de către vecinii veniți în ajutor, până la sosirea echipajelor de intervenție. Din păcate, în ciuda acestor eforturi, și așa a fost prea târziu.

Polițiștii au deschis un dosar penal privind comiterea infracțiunii de „ucidere din culpă”. Deși drama familiei este cumplită, ancheta va trebui să continue în cadrul dosarului de ucidere din culpă.

Un copil de 2 ani și o tânără au fost răniți după ce mașina lor a fost lovită de un șofer băut, poliţist în timpul liber
Un polițist aflat în timpul liber s-a urcat băut la volan și a fost implicat într-un accident în care au fost rănite două persoane – o tânără și un copil de 2 ani.

Accidentul a avut loc vineri seară, DN 39 – localitatea 2 Mai. Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 20.00.

„Unul dintre conducătorii auto, respectiv o femeie, de 21 de ani, precum și un minor, de 2 ani – pasager în același vehicul, au fost transportați la spital, pentru ingrijiri medicale.

Menționăm faptul că la volanul celuilalt autoturism se afla un bărbat, de 21 de ani, polițist, care se afla în timpul liber”, a transmis IPJ Constanța, citat de Ziua de Constanța.

Polițistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Rezultatul a fost negativ, în schimb, la consumul de droguri. El a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

error: Content is protected !!