De ce nu se poate muta Georgiana Lobonț în noua casă de lux din Dej: „Nu știam ce implică să ridici o casă”

Updated on septembrie 27, 2024 De ce nu se poate muta Georgiana Lobonț în noua casă de lux din Dej: „Nu știam ce implică să ridici o casă” 1

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au cumpărat casa visurilor în cursul anului trecut, iar de atunci imobilul a intrat într-un amplu proces de renovarea, urmând ca rezultatul final să fie unul desprins din filmele de la Hollywood. Artista știe deja cum va arăta totul și le-a dezvăluit mai multe imagini cu randările realizate de firma ce se ocupă de amenajare și fanilor din mediul online.

Artista se află în plin proces de renovare al casei sale și nu de puține ori le-a arătat internauților imagini cu stadiul lucrărilor. Până în momentul în care imobilul va fi gata, mai are însă de așteptat. După cum a dezvăluit chiar ea pentru WOWnews, cel mai probabil anul viitor se va realiza și mutarea, atunci când toate lucrurile vor fi finalizate și bine puse la punct.

„Da, trebuie să ne mutăm în casă nouă, dar anul viitor pentru că mai avem de lucru. Mai avem de muncă, trebuie să facem bani ca să putem să facem acolo casa“, a mărturisit Georgiana Lobonț, pentru WOWnews.

Vedeta spune că toate lucrările merg bine, însă mărturisește că nu a știut că procesul de construcție va fi unul atât de lung și este de părere că toți cei care și-au construit, de la zero, o casă știu bine ce vorbește.

Merg bine pregătirile, dar mai greuț pentru că este totuși greu să faci o casă. Nu știam ce implică să ridici o casă și oamenii care acum ne urmăresc știu. O casă nu se face așa de azi pe mâini și oamenii care ne urmăresc știu. Chiar dacă ai bani, trebuie să stai, să aștepți și să accepți pentru că lucrurile mai durează”, a mai dezvăluit frumoasa artistă.

Cei doi au făcut o alegere conștientă de a nu se stabili în București, preferând să investească într-o casă în Dej, pe care acum o amenajează conform viselor lor.

Artista recunoaște că a făcut eforturi considerabile pentru noua lor locuință, motiv pentru care a acordat o atenție deosebită fiecărui detaliu și și-a dorit să creeze un spațiu de lux. Piesa centrală a întregii amenajări este dormitorul matrimonial, iar Georgiana Lobonț avea o viziune clară despre cum dorea să-l aranjeze. Pentru a face această viziune realitate, artista s-a folosit de expertiza unei bune prietene care se ocupă de design interior.

”Să avem casa noastră chiar e un VIS pe care îl am de mică. Îmi doream să am familia mea, cariera mea și casa mea. Pe primele două m-a ajutat Dumnezeu să le am…dar al treilea lucru e pe cale să se-ntâmple. A durat ceva, dar am știut că nimic nu vine pe gratis și trebuie să muncesc mult dacă îmi doresc să se întâmple ceva”, scria Georgiana Lobonț.

„Nu obosesc, pentru că simt că oamenii mă iubesc”
Deși este mai mereu solicitată la evenimente și adesea pe drumuri,  Georgiana Lobonț spune că nu obosește niciodată.

Nu obosesc, pentru că simt că oamenii mă iubesc, și îmi spun asta și este cea mai mare satisfacție a mea să știu că sunt iubită și apreciată. Și de ceva timp încoace am decis să îmi iau mai des câteva zile libere pentru mine și familia mea, să mergem să ne relaxăm. Și oriunde plecăm mergem împreună cu copiii pentru că ne dorim să petrecem cât mai mult timp împreună cu ei“, a declarat Georgiana Lobonț pentru click.

error: Content is protected !!