Un taximetrist băut a produs 3 accidente, a lovit 7 maşini şi a rănit un pieton

Updated on septembrie 26, 2024 Un taximetrist băut a produs 3 accidente, a lovit 7 maşini şi a rănit un pieton 1

Un taximetrist de 65 de ani este cercetat penal după ce a produs 3 accidente, a lovit 7 maşini şi a rănit un pieton. Era beat la volan.

Accidentul a avut loc ieri,  în jurul orei 15:20, pe str. Nicolae Cânea din București. Din primele date, taximetristul, în vârstă de 65 de ani, în timp ce se deplasa pe str. Arbustului, a acroșat o mașină staționată.
Ulterior producerii accidentului de circulație, acesta a efectuat virajul la stânga pe str. Prudenței, unde a intrat în coliziune cu alte patru autovehicule staționate.

După producerea celui de-al doilea accident de circulație, șoferul și-a continuat deplasarea către str. Nicolae Cânea, moment în care a intrat in coliziune cu un autovehicul aflat în mișcare, iar în urma impactului a lovit un auto staționat și un pieton aflat pe trotuar. În urma celui de-al treilea accident de circulație, a rezultat rănirea a două persoane, conducătorul autovehiculului taxi și o femeie în vârstă de 89 de ani (pieton), aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, spun polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conform Observator Tv.

Șoferii mașinilor aflate în mișcare au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autovehiculului taxi și 0 pentru celălalt conducător auto.

Copil de 8 ani, ACCIDENTAT de un motociclist din Cluj
Un copil în vârstă de 8 ani a fost accidentat miercuri seara, în jurul orei 19.30, de o motocicletă condusă de un bărbat din judeţul Cluj. Copilul ar fi fugit în stradă după o minge.

Accidentul s-a produs în judeţul Alba, pe drumul către Mănăstirea Dumbrava, iar şoferul motocicletei este un bărbat de 46 de ani din judeţul Cluj.

“În seara zilei de 25 septembrie 2024, un bărbat de 46 de ani, din localitatea Călărași, județul Cluj, în timp ce conducea o motocicletă pe raza localității Unirea, în dreptul Complexului de Servicii Sociale ,,Sf.Veronica”, a surprins și accidentat un minor de 8 ani, din Ulmeni, județul Maramureș, care ar fi fugit în stradă, din curtea Complexului, după o minge.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Alba.

error: Content is protected !!