Un bărbat a incendiat cu un cocktail Molotov o mașină, flăcările au distrus și două etaje ale unui bloc

Updated on septembrie 25, 2024 Un bărbat a incendiat cu un cocktail Molotov o mașină, flăcările au distrus și două etaje ale unui bloc 1

Un bărbat a incendiat cu un cocktail Molotov o mașină parcată, în Brașov. Flăcările s-au extins rapid şi au avariat şi ale autoturisme, dar şi faţada blocului. Proprietarul maşinii incendiate spune ca ar fi vorba despre o reglare de conturi. Proprietarul autoturismului incendiat în totalitate spune că e vorba despre o reglare de conturi sau de o răzbunare, deși el adaugă că nu are dușmani.

Proprietarul mașinii incendiate: “Cred că e vorba de o posibilă răzbunare, nu știu din partea cui. Era undeva în jurul orei 1.10, un vecin de-ai mei m-a sunat spunându-mi că-mi arde mașina. Prima dată, crezând că este o glumă, am ieșit la geam, am văzut că mașina mea chiar arde cu flacără deschisă puternic. Ardea foarte tare, m-am dus să anunț vecinii să-și mute mașinile.”

Un vecin a surprins pe camera de supraveghere un bărbat care a dat ocol mașinii, a spart geamul după care a aruncat o substanță, un cocktail Molotov. Mașina s-a aprins imediat.

În urma izbucnirii incendiului au fost afectate de flăcări trei autoturisme iar ferestrele imobilelor situate la parter, etajul 1 si etajul 2 au fost distruse.

Vecinii au ieșit în fața blocului speriați. Două persoane au suferit atacuri de panică și au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Proprietarul celei de-a doua mașini a spus că nu știe ce va face. La fața locului au venit și reprezentanți ai unei firme de asigurări. Sunt foarte multe persoane care sunt păgubite. În acest moment s-a deschis un dosar penal. Sunt verificate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru ca persoana care incendiat mașinile să fie identificată.

error: Content is protected !!