Georgiana Lobonț, afectată grav de pierderea sarcinii: „Am așteptat să-i ascultăm inimioara”

Updated on septembrie 24, 2024 Georgiana Lobonț, afectată grav de pierderea sarcinii: „Am așteptat să-i ascultăm inimioara” 1

Georgiana Lobonț are o familie superbă și este mama a doi copii. Băiatul și fiica ei sunt cea mai mare bucurie pentru ea și soțul ei. Cântăreața adoră rolul de mamă, astfel că urma să aducă pe lume și cel de-al treilea copil.

Artista le-a dat tuturor vestea cea mare și a fost foarte fericită că în familia ei va mai veni încă un bebeluș. Lucrurile nu au decurs, însă, cum și-ar fi dorit, căci la un control medical a aflat că a pierdut sarcina, scrie spynews.ro.

Vestea pe care a primit-o a afectat-o foarte tare, dar nu a putut să nu o împărtășească cu fanii. A transmis cu durere în suflet că bebelușul nu va mai veni pe lume și a încercat să se concentreze cât mai mult asupra familiei sale și carierei, astfel încât să nu se lase afectată.

Chiar și așa, Georgiana Lobonț a spus că a fost unul dintre cele mai grele momente din viața ei, iar o lungă perioadă a refuzat să vorbească public despre acest lucru.

”Atunci pe moment nu îmi venea să cred că trec prin așa ceva și mă puteam exterioriza. Abia după câteva luni am început să conștientizez situația cum stă. Cred că mi-a dat putere bunul Dumnezeu”, a declarat Georgiana Lobonț.

Atunci când a pierdut sarcina, Georgiana Lobonț cu greu și-a găsit puterea să vorbească despre asta și să facă anunțul pentru fanii ei.

Fără a oferi prea multe detalii atunci, șatena a scris un mesaj în acest sens pe rețelele de socializare.

„Am așteptat să-i ascultăm inimioara. Domnul doctor cu care i-am născut pe copii este un om extraordinar. Tot la el am mers și cu cel de-al treilea…doar că nu a mai stat în puterile noastre tot ce s-a întâmplat…sarcina s-a oprit din evoluție.

Am avut o stare de șoc dar în același timp mă simțeam în putere, o forță pe care tot Dumnezeu mi-a dat-o pentru că sunt mamă a doi copii frumoși și sănătoși iar asta este cea mai mare binecuvântare, asta mi-a venit prima oară în minte ca semn de consolare iar ei erau cu mine în acel moment. Am primit vestea aceasta ca pe un trăznet. Am reacționat din instinct oprind filmarea. Voiam să filmez ca să-i arătăm și lui tati…dar a trebuit să îi dau o veste tristă.

Ştiu că tot ce trăim se întâmplă cu un scop. Mi-a fost greu să vă zic pentru că m-am grăbit să-mi exprim bucuria și să v-o spun. Ştiam că va urma ceva ce nu mi-aş dori să trăiesc niciodată…. Nu m-am gândit niciodată că o să trec prin aşa ceva….”, a fost anunțul făcut de Georgina Lobonț, atunci când a pierdut sarcina, potrivit wowbiz.ro.

error: Content is protected !!