Vedeta care a cerut 1.000 de euro să cânte la nunta lui Livian, fiul lui Nelson: „A cerut 1000 de euro pe minut. O oră, 60.000 de euro”

Updated on septembrie 23, 2024 Vedeta care a cerut 1.000 de euro să cânte la nunta lui Livian, fiul lui Nelson: „A cerut 1000 de euro pe minut. O oră, 60.000 de euro” 1

Livian Pop și Alexandra și-au dorit-o pe Andra Măruță la marele eveniment din viața lor, însă n-a fost posibil. Tatăl mirelui a tunat și a fulgerat, după ce soția lui Măruță nu și-a făcut apariția la „nunta anului”. Livian și vedeta ar fi încheiat un contract, ar fi dat avans, însă cântăreața ar fi avut filmări la Românii au Talent.

După așa-zisul refuz al Andrei, Livian și Alexandra au continuat căutările. L-au sunat pe impresarul Deliei Matache, însă artista ar fi cerut o sumă colosală: 60.000 de euro pentru o oră. Asta înseamnă că vedeta TV ar fi cerut o mie de euro pe minut, scrie cancan.ro.

Chiar și așa, cântăreața avea alt concert și nu putea să ajungă. Nelson spune că l-au sunat și pe Ștefan Bănică Jr., însă acesta le-a spus că nu cântă la nunți.

Nu știu cum v-ar conveni vouă să arvuniți un lăutar și în ultimul moment să vă spună că nu poate să vină și că vă dă banii înapoi. Nu știu cum ați fi voi. Când am văzut că treaba e nasoală, l-am sunat pe intermediatorul lui Delia. Delia Matache a cerut 1000 de euro pe minut. O oră, 60.000 de euro. Dar a zis că nu poate veni că are concert.

A sunat pe intermediatorul lui Ștefan Bănică. Același preț, o mie de euro pe minut. El a zis că nu cântă la nunți. A sunat-o pe Loredana Groza, nici ea n-a putut veni că avea în altă parte. Și, în final, a sunat la Brenciu. El a putut să vină. Astea nu sunt prețuri băgate de minute, căutați pe Google prețurile”, a spus Nelson, în timpul unui live pe TikTok.

Andra cere 18.000 de euro pentru o oră de cântare
Nelson Mondialu le-a dezvăluit fanilor că în luna ianuarie a semnat un contract cu Andra, însă, a fost anulat la sfârșitul lui iulie, pentru că artista avea filmări la Vocea României. Supărat foc, bărbatul a dezvăluit tariful cântăreței, care este de 18.000 de euro pentru o oră. Pe lângă acești bani, mai vrea și zece camere cu meniul inclus, iar sculele nu sunt incluse.

”Oriunde merge, pe o oră ia 18.000 de euro și 10 camere cu meniul inclus, stuff-ul, tot, tot. Și vine fără scule, trebuie tu să închiriezi sculele de care zice ea pe banii tăi, că dacă nu, nu vine, nu cântă. Da, mă, oamenilor, i-am dat 10.000 de euro înainte și în contract se specifica așa: dacă până în data de 4 septembrie nu se primește restul sumei, se va pierde suma și nu mai vine la cântare.

Ei i-au dat în ianuarie, și la sfârșitul lui iulie a sunat managerul ei că nu poate să vină pentru că în data respectivă ea este la Românii au talent, jurizează”, a spus Nelson Mondialu, citat de romaniatv.net.

La nuntă au mai cântat, printre alții, Florin Salam, Horia Brenciu și Marcel Pavel. ”Dar nu-i o problemă asta, că și Horia Brenciu, pentru o oră l-a costat la Lobo (n.r. Livian, băiatul lui Nelson) vreo 18.000 de euro, l-a costat în total vreo 24.000 de euro. A venit omul, și-a făcut treaba, își merită banii, are Brenciu foarte mulți în echipă.

80.000 de euro a costat muzica. Horia Brenciu a costat 25.000 de euro. Selena și încă o doamnă, aia, cele mai tari de pe Maramureș. Nu există mai bune! Au fost 12.000 de euro. Marcel Pavel, 10.000 de euro. A mai fost încă o formație Valencienii, 14.000 de euro. Florin Salam, 15.000 de euro. Deci, 76.000 de euro. Și acum puneți așa, la Horia Brenciu au fost necesare 10 camere. La Florin Salam alte 4 camere. 14 camere la Grand Hotel Italia. Plătite. Plus meniu la hotel. Apoi, meniu la masă, la restaurant. Deci 80.000 de euro a fost numai muzica”, a spus Nelson Mondialu

error: Content is protected !!