Bacșișul uriaș lăsat de Pescobar la restaurantul său din Cluj: „Îmi păstrez și eu 100 pentru taxi, că la Cluj e scump, iar ăștia sunt pentru voi”

Updated on septembrie 19, 2024 Bacșișul uriaș lăsat de Pescobar la restaurantul său din Cluj: „Îmi păstrez și eu 100 pentru taxi, că la Cluj e scump, iar ăștia sunt pentru voi” 1

Pescobar a venit în Cluj Napoca, acolo unde a mers la propriul restaurant din oraș. Pentru a-și face simțită prezența, dar și pentru a-și exprima recunoștința – pentru modul de prezentare, calitatea felurilor de mâncare și a serviciilor – Paul Nicolau le-a oferit ospătarilor săi un bacșiș uriaș.

La propriul restaurant Taverna Racilor din Cluj, Pescobar a făcut consumație în valoare de 600 de lei, iar la final a lăsat un ciubuc generos ospătarului care l-a servit. Mulțumit de cum a fost tratat, dar și de feluri de mâncare pe care le-a savurat, afaceristul a scos din buzunar 700 de lei, bani pe care i-a oferit bacșiș personalului din restaurant, informează cancan.ro.

„Cât este nota de plată? 600? Așa ieftin? Îmi păstrez și eu 100 pentru taxi, că la Cluj e scump, iar ăștia sunt pentru voi. Să-i împarți cu tot personalul prezent, da? Atât s-a putut. Sunt singurul patron de restaurant din România care își plătește nota și să și tips triplu la nota de plată, da? Așa se face. Atât s-a putut! Love”, a spus Pescobar pe Instagram.

Nu este prima dată când Pescobar se filmează în timp ce lasă bacșiș unui ospătar. În urmă cu doar câteva săptămâni, în drum spre tabăra în care a ținut post cu apă timp de 10 de zile, Paul Nicolau a făcut un popas la Hanul Ancuței, județul Neamț, acolo unde s-a omenit cu mai multe feluri de mâncare, de la varză călită cu mămăliguță, cârnați, ciorbă până la clătite cu ciocolată și mere coapte în foitaj. Cu burta plină și cu sufletul împăcat, Pescobar a băgat mâna în buzunar, a scos un teanc de bani și i-a oferit ospătăriței un bacșiș în valoare de 1.300 de lei.

Pescobar, sponsor principal pentru Miriam Bulgaru
Miriam Bulgaru a reușit o performanță extraordinară, tenismena reușind să câștige primul său titlu WTA din cariera, anume Țiriac Open Trophy. Trofeul a fost cucerit duminică, 15 septembrie, chiar la București.

Primul succes din carieră a sportivei în vârstă de 25 de ani nu a fost trecut cu vederea de un faimos antreprenor din zona de gastronomie, anume Paul Nicolau (n.r Pescobar cum este cunoscut în mediul online).

Deținătorul lanțului de restaurante „Taverna Racilor” a decis să îi ofere o sponsorizare anuală în valoare de 30.000 de euro lui Miriam Bulgaru, o sumă deloc de neglijnat. Pescobar se declară un susținător al sportului și totodată consideră că suma oferită o va ajuta enorm pe sportiva româncă, informează fanatik.ro.

„Această performanță de invidiat a lui Miriam, anume de a câștiga Țiriac Open Trophy, a fost făcută, așa cum se obișnuiește la sportivii români, pe forțele proprii. Adică, fără bănuți, banii provenind de acasă.

Pot să spun că devin primul sponsor privat al lui Miriam, cu suma de 30.000 de euro anual. O voi sponsoriza, deoarece eu cred că ea va avea o ascensiune către primele 100 jucătoare de tenis din lume.

Ea va ajunge în noiembrie, dacă nu erau acești nu mai ajungea, la șase turnee de WTA în America de Sud, costurile pentru aceste competiții fiind destul de mari. Noi facem tot posibilul ca să ajungă acolo.

În schimbul sumei de 30.000 de euro, Miriam va purta pe echipamentul de joc logo-ul „Pescobar”. Logo-ul va apărea pe fore-hand-ul ei extrem de puternic”, a transmis Pescobar

error: Content is protected !!