Nelson Mondialu’, supărat pe Andra. ”S-a folosit de bani”. Artista, acuzată că a refuzat să mai cânte

Updated on septembrie 18, 2024 Nelson Mondialu’, supărat pe Andra. ”S-a folosit de bani”. Artista, acuzată că a refuzat să mai cânte 1

Nelson Mondialu’, tatăl adoptiv al lui Livian Pop, vedeta emisiunii Puterea Dragostei, susține că Andra Măruță a refuzat să cânte la nunta de 320.000 de euro a fiului său.

Nelson spune că, inițial, Andra a fost de acord să cânte la nunta lui Livian, pentru ca apoi să se răzgândească. Tatăl lui Livian este, însă, deranjat că impresarul artistei a luat avansul pentru nunta lui Livian, pentru ca apoi să se răzgândească, cu doar câteva zile înainte de nuntă.

“Am o ceartă foarte mare cu Andra. Cu Andra lu’ Măruță. Pentru că Andra a fost angajată în ianuarie, pe 24.000 de euro. 18.000 de euro, plus camerele pentru orchestră. Și a cerut 10.000 de euro avans.

I s-a dat 10.000 de euro, iar acum trei luni zile, impresarul ei, ne-a sunat și a zis: domnule Nelson, nu vă supărați, vă dăm bani înapoi. Deci, s-a folosit de bani, din ianuarie până acum, în iulie, s-a folosit de bani, și apoi mi s-a spus: domnul Nelson, nu putem veni”, a dezvăluit Nelson pentru FANATIK.

Tatăl lui Livian mai susține că impresarul artistei i-ar fi transmis că familia Măruță nu ar vrea să-și asocieze imaginea cu cea a lui Nelson Mondialu’. Acesta ar fi unul dintre motivele principale pentru care Andra n-ar mai fi apărut la petrecerea de nuntă.

”Păi zic, bă omule, de ce nu puteți veni? Păi, că domnul Măruță o tras așa, n-o spus, dar o tras niște signale (…). Da, eu nu-s rom. Dacă mă cheamă Nelson, eu sunt Nelson, dar numele meu în acte este Bob Nelson Simone. Eu pot să-ți spui că-s american, pot să-ți spui că-s ce vrei. Deci, nu-s rom.

Nu mă lasă ăștia să-i dau în judecată! Chiar dacă mi i-a dat înapoi, s-a folosit de bani mei atâtea luni. Din ianuarie până în iulie”, a mai declarat Nelson Mondialu’ pentru FANATIK.

Cum a fost adoptat Livian de la părinții adevărați
Nelson Mondialu’ dezvăluie, în premieră, cine sunt părinții adevărați ai lui Livian de la Puterea Dragostei. La câteva zile după nuntă, tatăl adoptiv al băiatului scoate la iveală informații necunoscute publicului din trecutul familiei sale.

“Despre faptul că Livian nu este fiul meu biologic am povestit în clipurile mele. Însă, nu am spus niciodată că nu și-a cunoscut părinții. Era mic, avea câțiva anișori când a fost luat de mine. Ce Satu Mare, oameni buni! Că așa s-a zis la un moment dat! Părinții lui erau din străinătate. Nu aveau nicio treabă cu România. Eu eram în străinătate”, a declarat Nelson Mondialu’ pentru FANATIK.

Întrebat dacă fiul lui, Livian, mai ține legătura cu părinții lui biologici sau dacă i-a cunoscut măcar, Nelson ne-a povestit cum stau lucrurile în realitate. “Nu vorbește cu nimeni, dar nici nu vreau. El o aflat că este adoptat atunci când a împlinit vârsta e 18 ani. I-am zis: măi omule, mă copile… Nu-s tata tău! Am gândit că mai bine să afle de la mine, ca să nu zică că l-am mințit! Înțelegi? De la 18 ani a fost pe răspunderea lui! Era de datoria mea să-i spun!”, a mai explicat Nelson.

error: Content is protected !!