Pescobar a bătut palma cu Ștefan Mandachi și lansează un nou concept de restaurant: „Taverna Racilor pop-up restaurant!”

Updated on septembrie 16, 2024 Pescobar a bătut palma cu Ștefan Mandachi și lansează un nou concept de restaurant: „Taverna Racilor pop-up restaurant!” 1

Paul Nicolau se bucură de succesul afacerilor sale și, în același timp, se gândește cum să le dezvolte. Tocmai de aceea, după un șir lung de discuții, a bătut palma cu Ștefan Mandachi pentru un nou proiect. Afaceristul îi pune la dispoziție restaurantul său din hotelul de patru stele pe care-l deține, pentru a aduce un aer nou.

Mai exact, Pescobar își va deschide o nouă locație în hotelul lui Mandachi din Suceava, însă nu definitiv. Se gândește la un concept nou și pentru asta, timp de o lună, va sta la această locație, Urmează să dea drumul locației la început de octombrie. Până atunci, cei doi vor pune cap la cap toate pregătirile pentru ziua cea mare.

Am decis să facem un experiment în HORECA, un experiment istoric. Eu împreună cu celebrul Pescobar”, a spus Mandachi, citat de romaniatv.net.

„Mersi că m-ai primit în casa ta, mersi că m-ai primit la hotel Mandachi și experimentul sună în felul următor: Taverna Racilor pop-up restaurant! Adică, pe scurt, vin cu tot ce am mai bun în companie, cu managerii mei, cu hostessele mele, cu Laviniile, cu Larisele, cu cei mai buni bucătari, cu toată lumea, cu meniul meu, cu produsele mele, cu tigăile mele, cu tot, tot…unde? la el (nr. Mandachi) la restaurant.

Practic, îmi dă cheile restaurantului lui, mi le-a dat, și este restaurantul meu, în ghilimele, pentru o lună de zile. O lună în care tot bucovineanul, tot moldoveanul, toată lumea va veni aici să mănânce și să aibă experiența Tavernei Racilor. Așa că, ne-am unit forțele (…)”, a continuat Pescobar.

”Deschid la Suceava noul meu concept, pe care l-am intitulat „POP-UP”!
Hai să vă explic și ce înseamnă acest POP-UP restaurant! Înseamnă că vin într-un oraș, preiau o locație care deja funcționează și, timp de o lună, acea locație o transform în Taverna Racilor POP-UP. Vin cu toți angajații mei: manageri, bucătari, ospătari, picoli, și aduc fix meniul meu și implicit produsele mele!

O lună de zile funcționăm în restaurantul preluat sub numele TAVERNA RACILOR! După o lună, noi ne retragem, iar restaurantul preluat își reia vechiul meniu, PLUS noul meniu învățat și implementat de noi în locație.
În felul acesta, toți clienții vor avea parte, în continuare, de ambele meniuri: cel vechi și cel nou al Tavernei Racilor by #pescobar! Noi vom furniza toate fructele de mare, astfel încât preparatele să fie fix aceleași ca în toate tavernele pe care le administrăm în toată România!

Prin acest concept, Taverna Racilor autentică, nu copiată, ajunge în toate orașele din România! Am putea spune că este un fel de francizare, doar că lipsesc taxele de franciză!
Începem de la Suceava, la Mandachi Hotel & Spa, acest POP-UP în restaurantul CUCINOTTI! O lună, repet, va fi doar meniul Tavernei Racilor, iar după o lună se va relua și meniul CUCINOTTI, iar restaurantul va funcționa cu cele două meniuri!”, a anunțat Paul Nicolau ”Pescobar”, citat de banulbotosanean.ro

error: Content is protected !!