Un bebeluș de câteva luni a murit într-un incendiu care a distrus casa bunicii sale

Updated on septembrie 15, 2024 Un bebeluș de câteva luni a murit într-un incendiu care a distrus casa bunicii sale 1

Un bebeluș de 3 luni și-a pierdut viața, în ciuda eforturilor bunicii sale de a-l salva, într-un incendiu care a avut loc la o casă în localitatea Poienile Zagrei din județul Bistrița-Năsăud.

În momentul sosirii la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă, pe o suprafață de aproximativ 32 mp, informează stirileprotv.ro.

În interiorul casei cuprinsă de incendiu au fost surprinși doi copii, unul în vârsta de aproximativ un an și un bebeluș, în vârstă de aproximativ trei luni. Din nefericire, bebelușul în vârstă de 3 luni a fost găsit decedat de către echipajul medical.

În încercarea de a evacua copiii, bunica a suferit arsuri de gradul II A și B pe aproximativ 25% din suprafața corpului, fiindu-i afectate si căile aeriene, aceasta a fost intubata la fata locului și transportată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD la UPU SMURD Bistrița, împreună celălalt copil care a suferit arsuri de gradul I la nivelul mâinilor.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire, transmit pompierii.

Incendiu la o hală din Râșca, în Cluj. Cauza, un scurt-circuit
Un incendiu a izbucnit, în noaptea de luni spre marți, la o hală de producție din Râșca, jud. Cluj. Focul ar fi pornit de la un scurt-circuit la un cablu de alimentare.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor Huedin, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a afectată o hală de producție situată în localitatea Râșca.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 23.50, iar la fața locului s-au deplasat imediat două autospeciale de la Huedin. În paralel, forțele au fost suplimentate cu autospeciale de mare capacitate de la Garda de Intervenție Aghireșu, respectiv Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca. În total, au acționat la fața locului 4 autospeciale cu o capacitate de 10.000 de litri de apă, încadrate de 22 de subofițeri.

Misiunea a fost condusă de 2 ofițeri. Incendiul s-a manifestat generalizat, la hala de producție de aproximativ 200 de metri pătrați, precum și la o zonă destinată depozitării, de aproximativ 100 de metri pătrați. Totodată, incendiul a fost favorizat de către materialele lemnoase depozitate în interior, cum ar fi rumeguș și cherestea.

Acțiunile de stingere au durat aproximativ patru ore, iar în urma acestui eveniment nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la un cablu de alimentare”, a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!