Trupul unei tinere de 20 de ani a fost scos din apele Someșului

Updated on septembrie 13, 2024 Trupul unei tinere de 20 de ani a fost scos din apele Someșului 1

Pompierii din municipiul Satu Mare au recuperat cadavrul unei tinere în vârstă de aproximativ 20 de ani din apele râului Someș, în zona Podului Golescu, în această după-amiază.

Corpul tinerei a fost scos din apă în stare de semidescompunere, fiind doar pe jumătate îmbrăcat. Potrivit surselor PresaSM, pe picioarele victimei au fost observate multiple tăieturi, ceea ce ridică suspiciuni cu privire la cauza morții.

Autoritățile au fost alertate de un tânăr care a observat trupul care plutea pe apă și a contactat imediat serviciile de urgență.

La fața locului au intervenit echipaje de pompieri, dotate cu o barcă, alături de poliție și echipaje de prim-ajutor.

Poliția a deschis o anchetă pentru moarte suspectă și urmează să efectueze o serie de investigații pentru a stabili circumstanțele decesului. Primul pas este identificarea victimei, care nu figura ca dispărută în evidențele autorităților.

„O persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 18-25 ani a fost extrasă de către echipajul de pompieri, fără semne vitale, și predată echipajului de poliţie prezent la fața locului”, au precizat cei de la ISU Satu Mare.

Autopsia, realizată de medicii legiști, va determina dacă victima a suferit violențe înainte de moarte.

Potrivit primelor informații, decesul tinerei ar fi survenit în ultimele 24 de ore, iar în funcție de concluziile autopsiei, poliția va putea contura o direcție clară în desfășurarea investigației.

error: Content is protected !!