Mishu, un tânăr de doar 34 de ani, a murit într-un accident pe Autostrada Transilvania

Updated on septembrie 13, 2024 Mishu, un tânăr de doar 34 de ani, a murit într-un accident pe Autostrada Transilvania 1

Mishu, un tânăr în vârstă de doar 34 de ani, și-a pierdut viața după ce a intrat frontal cu mașina într-un parapet de separare, pe direcția Târgu-Mureș – Chețani.

Accidentul tragic a avut loc vineri dimineață pe autostrada A3, în județul Mureș, în apropierea Aeroportului Transilvania. Deși medicii au depus eforturi mari pentru a-l resuscita, inima lui Mishu nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul la fața locului, informează kanald.ro.

Tânărul lucra ca maseur și fusese anterior distribuitor de vinuri. Primele informații indică faptul că viteza ar fi contribuit la producerea accidentului. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, mașina lui s-a răsturnat între glisierele de pe sensul Târgu Mureș – Iernut, la kilometrul 4 al autostrăzii. În urma impactului violent, Mishu a rămas încarcerat în mașină, iar pompierii au intervenit pentru a-l scoate dintre fiare.

Echipajul SMURD l-a preluat în stop cardio-respirator și a efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Potrivit Observatornews, acesta nu era primul accident grav din viața tânărului. În urmă cu 10 ani, Mishu fusese implicat într-un alt accident rutier, care l-a lăsat în comă pentru săptămâni întregi.

După acea experiență traumatizantă, el a trebuit să reînvețe să meargă și să vorbească, dar a reușit să se recupereze. Din nefericire, în acest ultim accident, Mishu nu a mai avut aceeași șansă.

error: Content is protected !!