La doar două luni de la naștere, Vlăduța Lupău a urcat pe podiumul de modă în costume populare unice, din Ardeal

Updated on septembrie 13, 2024 La doar două luni de la naștere, Vlăduța Lupău a urcat pe podiumul de modă în costume populare unice, din Ardeal 1

La doar două luni de la nașterea lui Isaia, pe care l-a botezat luna trecută, Vlăduța Lupău a debutat la cea de-a IX-a ediție a festivalului Timișoara Fashion Week, organizat de Rodica Costea.

Vlăduța Lupău a încheiat seara cu prezentarea unor costume populare unice, din Ardeal. Ținutele fac parte din propria colecție, multe dintre ele fiind moștenire de familie.

Cel mai impotant a fost însă lăsat acasă, căci Vlăduța a decis să-l înrămeze și să-l țină într-o cameră specială. Este un costum popular vechi de un secol, pe care bunica ei l-a purtat în ziua nunții. Și nu doar asta, este costumul care i-a purtat noroc și care i-a adus cel mai important trofeu din carieră, cel care i-a deschis calea spre succes.

„Am zeci de costume populare în colecția mea, dar unul dintre ele este mai special și l-am înrămat. Este costumul cu care eu am câștigat marele premiu la cel cel mai important concurs de folclor, „Maria Tănase”, și totdată este costumul cu care bunica mea a fost mireasă. Este pus în ramă și nu l-am putut aduce azi, dar și cele 5 costume pe care le-ați văzut, cu al meu șase, sunt tot din colecția personală”, a declarat ea pentru libertateapentrufemei.ro.

De remarcat cât de bine arată artista la doar două luni de la nașterea lui Isaia, pe care l-a botezat luna trecută. Secretul e simplu și l-a spus tot ea: „Foamea, alăptatul și alergatul după copil. Eu sunt o persoană care oricum nu mănâncă foarte mult, nu exagerez cu mâncarea și sunt și foarte activă. În plus, și alăptatul ajută la slăbire”, a declarat îndrăgita solistă.

Vlăduța Lupău a cântat imnul național, apoi a defilat în costum popular
Vlăduța Lupău, fina și prietena Olguței Berbec, a oferit și ea momente superbe pe scenă. Ea a deschis seara cu intonarea imnului ”Deșteaptă-te, române!”, un moment solemn, care a fost intens aplaudat de public. Tot Vlăduța Lupău a fost și cea care a încheiat prima seară cu prezentarea unor piese unice, din Maramureș sau zona Ardealului.

”Am avut mari emoții fiind prima experiență de acest gen. Am foarte multe costume populare, dar la Timișoara Fashion Week am prezentat doar cinci, cu al meu șase. Sunt dintre cele pe care le am, mai vechi, mai de colecție. Unele sunt de la bunica mea, iar într-unul dintre costume ea a fost îmbrăcată în ziua nunții ei. A fost o mireasă superbă! Unele costume sunt din alte zone din Maramureș, nu doar din Sălaj. Am costume diferite din multe zone ale Ardealui, costume întregi, cu opinci, cum se purta odată”, a spus Vlăduța Lupău.

error: Content is protected !!