Cu ce se ocupă ispita din Cluj, acuzată că vinde haine de pe Shein și Temu: „Pentru mine, nu diplomele sunt cele mai importante, ci dragostea pentru ceea ce fac”

Updated on septembrie 12, 2024 Cu ce se ocupă ispita din Cluj, acuzată că vinde haine de pe Shein și Temu: „Pentru mine, nu diplomele sunt cele mai importante, ci dragostea pentru ceea ce fac” 1

Popularitatea dobândită în urma participării la emisiunea „Insula Iubirii” a adus-o pe Diandra Moga, originară din Cluj, în centrul atenției publicului. Însă, pe lângă reacțiile generate de comportamentul său în cadrul show-ului, afacerea sa în domeniul modei a devenit, de asemenea, subiect de discuție pe rețelele sociale. Numeroși utilizatori au semnalat asemănări izbitoare între produsele vândute de Diandra și articole similare, disponibile pe platforme online precum Shein și Temu.

Într-un interviu exclusiv pentru Click!, Diandra a răspuns ferm acuzațiilor, clarificând că afacerile sale, L’interdit și Unforeseen Store, au identități distincte și nu sunt legate de platformele de tip fast-fashion.

„L’interdit este un brand românesc, creat prin colaborări cu ateliere locale. Produsele sunt fabricate în România și se axează pe calitate și design personalizat. Unforeseen Store este un magazin de import, unde aduc accesorii și haine din diverse surse, inclusiv China, dar nu de pe Shein sau Temu”, a explicat Diandra, pentru sursa citată mai sus.

Ea a subliniat că sursele de aprovizionare ale multor branduri cunoscute, inclusiv Shein, sunt adesea comune, ceea ce poate crea confuzie în rândul consumatorilor.

„Multe branduri au aceeași sursă de producție, dar nu înseamnă că toate produsele sunt identice. Trebuie să înțelegem că moda se dezvoltă global, iar designul personalizat și atenția la detalii fac diferența”, a adăugat ea.

Diandra nu este doar o simplă ispită, ci și o femeie de afaceri ambițioasă care își dorește să lase o amprentă în lumea modei. Deși nu are studii formale în design vestimentar, Diandra a urmat cursuri de consilier vestimentar la Atelierele Ilbah și susține că viziunea și pasiunea sa sunt cele care o definesc.

„Pentru mine, nu diplomele sunt cele mai importante, ci dragostea pentru ceea ce fac. Văd o bucată de material și imediat îmi imaginez ce piesă ar putea deveni”, a mărturisit ea.

Brandul său L’interdit propune piese unice, multe dintre ele create manual, inclusiv geci de piele personalizate, care pot dura până la o săptămână pentru a fi realizate.

error: Content is protected !!