“Șacalul” de pe litoral ar fi ucis alte 4 femei, în afară de Denisa și Delia, spun surse apropiate anchetei

Updated on septembrie 11, 2024 "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis alte 4 femei, în afară de Denisa și Delia, spun surse apropiate anchetei 1

Suspectul în cazul celor două femei ucise și jefuite pe litoral riscă închisoarea pe viață, iar anchetatorii lucrează la stabilirea întregii sale activități criminale, relatează Antena 3 CNN.

Surse apropiate investigației spun că a fost stabilită modalitatea prin care Nicolae Mitrea, de 26 de ani, zis “Șacalul”, le-a ucis pe Denisa și Delia, cele două femei din Timișoara, respectiv Tulcea.

Cadavrul primei femei a fost găsit sfâșiat de animale pe un câmp din apropierea localității Sinoe. Trupul neînsuflețit al celeilalte a fost depistat într-un apartament din stațiunea Mamaia.

“Surse apropiate anchetei spun că încă cel puțin patru victime sunt căutate de investigatori. Suspectul ar fi folosit în cazul acestora același mod de operare: mai exact, el ar fi racolat și ucis escorte la fel cum le-a ademenit și omorât pe Denisa și Delia, pentru a le jefui. El se profilează a fi unul dintre cei mai feroce criminali în serie din ultimii 30 de ani“, a relatat jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan.

Procurorii au aflat că „Șacalul” ar fi încercat să arunce întreaga responsabilitate a crimelor asupra unui bărbat căruia i-a vândut telefonul uneia dintre victime.

Cumpărătorul nu a fost ales la întâmplare. Este un tânăr care locuiește în Sinoe, satul la marginea căruia Șacalul a aruncat trupul fără viață al uneia dintre victime. Și tot pe acest tânăr Șacalul încerca să îl convingă să cumpere și mașina tinerei, potrivit știrileprotv.

La intrarea în Tribunal, inculpatul, supranumit „Șacalul” a spus în fața presei că nu el este cel care le-ar fi ucis pe cele două tinere.

„Nu le-am omorât eu, trebuiau să se găsească probe dacă erau sugrumate sau dacă erau lovite. Dacă există probe, de ce nu m-au arestat mai de mult? Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă”, a spus Nicolae Mitrea, bărbatul acuzat de crime.

Suspiciunile anchetatorilor sunt că cele două femei fie au fost otrăvite, fie li s-a dat o supradoză de droguri.

Ultimele zile au fost decisive pentru a face legătura între cele două crime. Investigația a început în luna iulie, când prima femeie, originară din Tulcea, a fost dată dispărută de familie. Două săptămâni mai târziu a fost găsită moartă în apartamentul ei din Mamaia Nord. Anchetatorii cred că suspectul s-a străduit să își piardă urma – i-a luat cheile mașinii și apoi a vândut o rapid, i-a luat din casă bijuteriile și a lăsat aerul condiționat pornit, scrie digi24.ro.

Polițiștii nu au găsit urme de violență, motiv pentru care cred că victima ar fi putut fi otrăvită ori drogată, dar încă sunt așteptate rezultatele examenelor toxicologice.

A doua crimă a fost plasată de anchetatori la final de august, în data de 27 mai exact. Mobilul pare să fi fost similar – suspectul a plecat cu mașina victimei, care ar fi fost ucisă similar, fără a fi folosită violența. Ar fi încercat să scape de trupul acesteia pe un câmp, unde a fost găsit în noaptea de 3 spre 4 septembrie.

Pentru ca familia să nu intre la bănuieli, suspectul ar fi dat mesaje de pe telefonul femeii. Bărbatul reținut acum a ajuns primul pe lista suspecților după ce, o zi mai târziu, a fost implicat intr-un accident în timp ce conducea mașina celei de-a doua victime.

A fost internat în spital până ieri, când a fost ridicat de polițiști și dus la percheziții. A fost reținută și partenera acestuia, considerată complice.

error: Content is protected !!