“Şacalul” a fost dat de gol chiar de copii. “Mami a zis să nu vă spunem nimic despre tanti care a murit la noi”

Updated on septembrie 10, 2024 "Şacalul" a fost dat de gol chiar de copii. "Mami a zis să nu vă spunem nimic despre tanti care a murit la noi" 1

Suspectul care ar fi omorât două femei din Constanța a primit un mandat de arest de 30 de zile din partea judecătorilor. Magistraţii au luat aceeaşi măsură şi în cazul complicei bărbatului. Principalul suspect în cazul celor două femei ucise în Constanța după același tipar a fost reținut luni seară. Locuința lui a fost percheziționată ore în șir, iar la audieri, individul în vârstă de 26 de ani nu ar fi cooperat.

În fața polițiștilor au ajuns și iubita bărbatului, dar și un băiat de 15 ani – ambii sunt considerați complici, potrivit anchetatorilor. Pe una dintre ele, asasinul a lăsat-o fără suflare într-un apartament din Mamaia Nord, iar pe cealaltă a aruncat-o pe un câmp.

Când au intrat polițiștii să facă ieri percheziția, copiii au spus: Mami a zis să nu vă spunem nimic despre tanti care a murit la noi!“, a declarat Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, citat de Observator.

La sosirea la Tribunalul Constanţa, bărbatul a declarat că nu le-a omorât pe cele două femei.
Nu le-am omorât. (…) Trebuiau să se găsească probe dacă erau sugrumate, erau lovite”, a afirmat bărbatul, conform Stirile Pro Tv
Întrebat de ce dacă este nevinovat anchetatorii au ajuns la el, bărbatul a răspuns: “Pentru că am cumpărat maşina de la a doua victimă. (…) Dacă există probe de ce nu m-au arestat mai de mult. Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă dacă eram vinovat”.

Procurorii au prezentat, marţi, filmul evenimentelor în cazul celor două femei ucise în judeţul Constanţa şi au precizat că bărbatul suspectat, care a fost reţinut, a cunoscut victimele prin intermediul unei publicaţii de internet care oferă servicii sexuale.

Scopul său a fost să fure maşinile celor două femei, dar şi alte bunuri şi bani de la ele. Trupul uneia a fost găsit pe un câmp, mâncat de şacali.
Femeile, care au fost sugrumate, au fost deposedate de bijuterii după ce au murit.

De asemenea, procurorii bănuiesc că bărbatul încerca să însceneze faptele unei alte persoane, toate acţiunile sale susţinând această ipoteză. El a refuzat să dea declaraţii în faţa anchetatorilor.

A hotătât dinainte să comită faptele. le-a contactat, le-a invitat la locuinţa aleasă de el. Le ucidea pe victime cu scopul de a le deposeda de masini, se gândea că au bani”, a spus Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

În vârsta de 26 de ani, Iana Denisa este una dintre victime. Femeia, mamă a unui băiat de 5 ani, a fost găsită pe un câmp. Familia o dăduse dispărută în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce se întorsese din Bulgaria, unde fusese împreună cu fiul ei.

Oamenii legii spun că bărbatul de 30 de ani ar fi omorât-o pe tânăra de 26 de ani și i-ar fi dus apoi trupul pe câmp, undeva între localitățile Sinoe și Mihai Viteazul din Constanța, informează stirileprotv.ro.

Potrivit anchetatorilor, Șacalul ar fi cunoscut-o pe Densia pe internet – unde, precizează aceleași surse, femeia ar fi avut un profil de escortă. La fel al fi procedat cu prima victimă. Cu aceasta s-a întâlnit mai întâi într-un hotel din Mamaia. Apoi a mers unde era cazată, în Mamaia Nord, și abandonat-o acolo după ce a ucis-o. După crimă, individul a pornit aerul condiționat în apartamentul victimei – pentru ca fapta lui să fie cât mai târziu descoperită.

error: Content is protected !!