Doi tineri de 24 și 34 de ani cu numele George au murit într-un accident auto

Updated on septembrie 10, 2024 Doi tineri de 24 și 34 de ani cu numele George au murit într-un accident auto 1

Doi tineri cu numele George au murit într-un accident auto, duminică. Cei doi, de 24 și 34 de ani, erau pasageri în două mașini care s-au ciocnit frontal.

În cele două mașini se aflau câte patru persoane, inclusiv șoferii. Un autoturism marca Volkswagen, condus de un bărbat de 34 de ani, din Brăila, ar fi intrat în depășirea unei alte mașini, moment în care a lovit frontal un autoturism Opel condus de un tânăr de 24 de ani, din Silistraru, potrivit debraila.ro.

De asemenea, în urma vătămărilor suferite, şase pasageri din cele două vehicule au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, între care o victimă care a fost descarcerată și resuscitată. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, transmite digi24.ro.

La faţa locului au intervenit echipaje de urgenţă din cadrul ISU, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o unitate de descarcerare, precum şi patru ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Doi tineri de 24 și 34 de ani cu numele George au murit într-un accident auto 2 Doi tineri de 24 și 34 de ani cu numele George au murit într-un accident auto 3 Doi tineri de 24 și 34 de ani cu numele George au murit într-un accident auto 4

La data 8 septembrie a.c., la ora 19:55, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 2B, la ieșire din localitatea Lacu-Sărat a avut loc un accident rutier. În urma evenimentului a rezultat decesul unui tânăr de 24 de ani din localitatea Silistraru și a unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Brăila. De asemenea, în urma vătămărilor suferite, șase pasageri din cele două vehicule au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero“, a transmis IPJ Brăila, conform Observator.

error: Content is protected !!