O fetiță de 4 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină pe un drum județean în Reteag

Updated on septembrie 7, 2024 O fetiță de 4 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină pe un drum județean în Reteag 1

O fetiță de patru ani a decedat ieri seară după ce a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani pe Drumul Județean 170, în Reteag.

La fața locului au intervenit un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Cluj (Stația Dej) și echipaj de prim ajutor SMURD de la Stația de Pompieri Beclean, pentru a acorda primul ajutor fetiței. Copila a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele de resuscitare.

„Din păcate, organismul copilului nu a răspuns manevrelor aplicate, fiindu-i declarat decesul la locul solicitării“, a informat ISU BN după puțin timp.

Fetița a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani.

“În această seară, poliţiştii Compartimentului Rutier Beclean au intervenit la un accident de circulaţie produs pe Drumul Judeţean 170, în Reteag. La locul evenimentului, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism care se deplasa pe direcţia Ciceu Giurgeşti – Reteag, condus de un tânăr de 20 de ani din Ciceu Giurgeşti, a accidentat o minoră de 4 ani din Dej, care a pătruns pe partea carosabilă.

În urma accidentului, minora din nefericire a decedat. Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

error: Content is protected !!