(Video) Un bărbat a mers să-și spele calul la o spălătorie auto. De ce i-a deschis poliția dosar penal

Updated on septembrie 6, 2024 (Video) Un bărbat a mers să-și spele calul la o spălătorie auto. De ce i-a deschis poliția dosar penal 1

Un bărbat a mers să își curețe calul la o spălătorie auto. Întreg momentul a fost filmat şi a devenit viral pe reţelele sociale.

Printre masini, și-a făcut apariţia si un bărbat pe un cal. Omul a vrut sa își spele animalul. Animalul a avut parte de un „tratament” complet: prespălare, spălare cu spumă și limpezire, totul sub privirile amuzate ale trecătorilor, scrie Antena 3.

Calul s-a bucurat de prespălare, spălare cu spumă şi o limpezire ca la carte. Totul spre amuzamentul trecătorilor, care au filmat întreg momentul, potrivit Observator TV.

Poliţiştii din Gorj au deschis dosar penal, după ce doi bărbaţi au fost filmaţi în timp ce spală un cal într-o spălătorie auto de tip self-service din municipiul Târgu Jiu. Ancheta vizează infracţiunea de rănirea cu intenţie a animalelor, în contextul în care cei doi au utilizat pentru spălarea animalului materialele şi soluţiile destinate curăţării autoturismelor, informează digi24.ro.

Imaginile în care un cal a fost dus la o spălătorie din Târgu Jiu au fost surprinse miercuri, 4 septembrie, scrie News.ro. În imagini se vede cum animalul este dus într-o boxă a spălătoriei şi curăţat cu materialele puse la dispoziţie şoferilor pentru a-şi spăla autoturismele.

Verificările poliţiştilor arată că un bărbat, din Târgu Jiu este cel care a dus calul la o spălătorie din zona Debarcader din municipiu.

Poliţişti din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Gorj s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de rănirea cu intenţie a animalelor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu”, transmite, joi după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj.

error: Content is protected !!